biznis
0

DP Marketi na Bjelašnici!

Sponzorirani članak
Iako se zimski turistički centri u BiH ne mogu pohvaliti količinom i kvalitetom snijega u posljednje 3-4 godine, turizam je jedna od rijetkih grana ekonomije koja se razvija i u vrijeme recesije.

To je slučaj i sa olimpijskom ljepoticom Bjelašnicom koja svake godine bilježi sve veći broj gostiju. Od danas je ponuda u apartmanskom naselju u Babinom dolu bogatija za još jedan veoma bitan sadržaj.

Jedan od vodećih trgovačkih lanaca u BiH, DP Marketi, otvorio je svoj objekat na spomenutoj lokaciji. Više ne morate razmišljati gdje obaviti kupovinu pred odlazak na planinu, jer većinu onoga što vam je potrebno moći ćete pronaći u novootvorenom objektu DP Marketa.

Prodavnica je otvorena zvanično u četvrtak, a iz DP Marketa su nas obavijestili da su za subotu, 4. decembra, u periodu od 11 do 14 sati pripremili veći broj promotivnih dešavanja, gratis artikala te najavu nagradne igre koja će trajati samo sedam dana.

Nagradni fond se sastoji od kompleta carving skija sa vezovima, poklon bona u visini 200 KM u prodavnici "Sportlife" te troje sanke.

Izvlačenje dobitnika je 11. decembra u 12 sati u DP Marketu na Bjelašnici.