Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naoružan samo smješkom hodam ja kroz grad, zvona zvone, nedjelja je, gdje ja pripadam Moje ime nije važno jer je namjera to što čini razliku od čovjeka do čovjeka. Nemam nikog da me vodi, to mi ne treba, jer još uvijek moja glava meni pripada. Moraš prvo puzati da bi znao hodati A kad te stvarno sve uza zid pritisne, digni glavu. Nedaj se, pjevaj pjesme ljubavne, Zaplači, kad te nitko ne vidi. Naoružan samo smješkom hodam ja kroz grad Zvona zvone, nedjelja je, gdje ja pripadam. Bole riječi, boli vrijeme, bole sudbine, daj još rundu prijatelju, kome je do istine.
Ja gluposti, majko mila! Ovo treba ozakonit štelu da budu domaći, je l\' to? Nisam građevinar, ali se od prije rata zna za Hering, a i da je Široki Brijeg u Bosni. Ili nije, kad je konkurencija? A jest kad se treba busati u prsa bosanstvom? E jeste kre.tenčine glup.e! I vi bi Bošnje u Europu? Niste ni u Aziju prispjeli, i to onaj potez od Turkmenistana do Uzbekistana.
pa po ovom bi i fudbaleri mogli kukat kako im vlada nije dozvolila da idu na sp
pa i hering je domaći. cifre su ofrlje nabacane, nije 12.ooo pogođeno projektom jer će i dalje raditi domaće firma, ide domaće željezo, radna snaga, materijali, beton, cement, frakcija itd. država prema svemu ima maćehinski odnos, pa i ovome, trebalo bi državne firme angažovat za državne projekte. a i nije mi jasno da domaće firme ne mogu biti cjenovno konkurentne sa ostalima, to im nije država kriva. samo da se taj autoput konačno ljudski uradi
ma za taj hering niko nije čuo oni su tu samo partner da vi vijadukt dobio posao... obzirom da je ponuda naših kompanija malo viša od ove hrvatske mogli bi našim dati posao a posebno zato što su sve ove naše kompanije poznate i sposobne uraditi ovakav projekat
Koliko poznajem geografiju Široki Brijeg je u BiH ili ....