Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dali to znaci da su trgovci ovaj put pusaci (na zatečenim zalihama rovinjskih cigareta) po kutiji 0,15 KM \"JA NEMAM ZALIHA ROVINJSKIH CIGARETA\"
Sandzaklije su krive sto su povoljnije cigarete iz Hrvatske od domacih!
i ovo narod zove spasimo domace trziste, sve autsajderske cigare ostaju po istoj cijeni, a ove nase funjare poskupljuju, e bas vala svaka im cast majku im peksinsku
Pusilo vam se iz djece a vi nemali 30 kf da kupite aparat,umrli vam najdrazi,oni sto su pred smrt nikad ne umrli mucili se 40 godina jos s dugom i teskom bolesti,oslijepili dabogda...mucili se cijeli zivot i nikad ne umrli za 30 kf...psujem vam djecu malu najmanju kad su vam najdrazi....
i love you philip morris
Jedino rješenje koje neće škoditi ni novčaniku ni zdravlju je okaniti se te glupe navike a cigarete će svake godine biti sve skuplje.Tu se jedino uklapamo po evropskim standardima. Ja sam se tog djubreta riješio,i poskupljenje duhana me neinteresuje.
Ja sam pusac, ali sto se mene tice volio bi da poskupe za 650%, da bude kutija 30eura !
Svaka cast ekipi iz Rovinja! .-)))))
bravo za rovinj
dabogda kutija bila cener. drugačije ovom narodu ne može doći iz guzice u glavu.
ne kaze se djaba nego dzaba hajvanu jedan
ne kaze se djaba pusi ko turcin
@admin, otac te tvoj p.o.s.r.o.
Od ovoliko bolestina, gripa, smoga, jos treba biti pusac pa ubrzati svoj put prema grobu. Svim pusacima zelim da se rijese te posasti, pusacke navike najzastupljenije su u najsiromasnijim zemljama, izdignite se iz mase!
Admire pusenje hasimage nece poskupiti