Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biznis a ne ljubav prema zivotinjama
Gradi se centar za pse od 20 miliona KM svi na nogama, a u BiH stiglo 100 milijardi KM ratnih donacija, sve se pokralo niko ništa.
@navedeni Upravo tako. Ovi top komentari su isforsirani da budu prvi samo da se skrene pažnja sa bitnih stvari.
za djecu oboljele od raka ste mogli dati novce, supci.
@Bersek Dosadni ste vise s tom djecom, ispade da su psi pojeli pola sarajeva. A konakovica ce stici karma...samo polako...
Mogli su riješti pitanje vodosnabdijevanja grada.
Sto bi vam britanci rjesavali ta pitanja?? Kada duznosnici Vlade KS reduciraju vozni park i plate, bice i za vodovod, cuke, i jos za dva teferica da vam ostane
@lamIsGaSiPu To je bila ironija na arapske i turske pare kada ulaze u državu.
@sarajlija6666 Jesi bio kad u Istanbulu? Respect za Turke! Svuda hrana i voda za pse i macke, ljeti hladuju, zimi ih smjestaju u kucice i pokrivaju dekama. Imas more tih klipova na yt. Svi sterilizirani i cijepljeni, ne diraju nikog, turisti ih obozavaju. Sve se to moze uradit i ovdje a ne pravit horor tipa Praca.
@Mala Miccy Đe ćeš ga pokrit džukelu da mi dijete ujede pa mu amputiraju nogu. Konakovic je vidiomtakve i psi su veca prijetnja od nacionalizma.
Ovi izgleda i ne razmišljaju mnogo kad lupaju cifre. Cuj 20 miliona 😂😂😂 Pa toliko kosta nov stadion, majke vam ga natakarim 😂😂😂 Znaju da niko u državi ne zna brojat do hiljadu, pa im se može 😂😂😂 Inače podrška cukama 🖒
Mislim da niko na ovim prostorima ne pere vise para od ove organizacije, ideja je super ali ipak mislim da je previse zloupotreba kada su ove stvari u pitanju.
Kakvi su ovo ublehasi. Zasto ne odete u mahale gdje su djece izujedana I njihovim roditeljima objasnite sve o zastiti prava zivotinja? Krijete se iza kamera. Dodjite u nase mjesne zajednice i ispricaj te nam svoje bajke. Pokusaj te objasniti roditeljima cija su djeca dobila secer nakon napada pasa ili su promucala zbog toga, kako je bitno da se cuvaju njihova prava...
A lopov memic jedva dočekao da pokrade pare
Ebem li vam familije svima koji ste u ovoj kriminalnoj organizaciji. Pisam vam se svima usta debili jedni.
Ebote a nikad vise pascadi na ulicama , kao divlji zapad !!
a sto ni rijec jedinu nisu rekli o ubijenim kravama povratnika, koliko je ova placenicka bagra licemjerna
E vala dosta i bas vise gamadi jedna Napravite vise koju fabriku za te pare pas vam mater j..o
Čim je Memić ovo odobrio dobar je najmanje milion, a još će uzeti i od ovih izvođača radova još milion.Nanjuši lopov pare samo tako.
i ovaj će da bude u istom stanju za par godina kao onaj u Prači...