Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad topliji decembar a nikad veci racuni.....
A digli temperaturu u sistemu kao da imaju viska gasa na bacanje...mozes przit kobasice na radijatoru......kao da je -50 napolju! Cemu ovoliko bacanje plina???
Ne lupaj gdje su digli temperaturu, ti ih još i hvališ mada si srocio komentar da ih ko fol ne hvaliđ. Na toplanama jedva 22 stepena da dosegne temp u stanu i to u vecernjim satima. Nisu digli već spustili temp.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi sto se griju preko plnskih bojlera su dobili racune od 200 do 450 km sramota.,a nikad manji utrosak plina nije bio.Dokaz koliko je plin skup.Niko ni habera .
i opet smo dobro prosli jer nije bilo previse hladno, sta nas tek ceka naredna tri mjeseca dok upekne minus...
Zar Toplane nisu mogle same, bez vlade, umanjiti račune??? Zašto se pravi cirkus oko toga???
dignu nam cijene u toku god za 40 posto i sad fol oni fini olaksali nam za 10 .jbm li vam majkicu pokvarenu
HAHAHA da smanji kada nema zime haha prvi mjesec držim otvorene prozore, ma jooj ajde ih smijenite i dajte im neki drugi posao s pickjobs stranice.... Kakve gluposti mogu oni smisljat to je nevjerovatno
A oni što se griju na drva i ćumur,ko će njima umanjiti,prisiljeni su da lože staru obuću,mgume,plastiku,namještaj...
U NJEMAČKOJ cijena gasa je sada kao u decembru 2021. godine !!! U odnosu na decembar 2021 CIJENA GRIJANJA u Sarajevu je veća za 70% !!! Onaj Aljoša Č. kaže da su TOPLANE u decembru potrošile 25% manje PLINA !!! A ONI nama nude 10% POJEFTINJENJA ???
hahahahahahah tocno onoliko koliko je pojeftinio plin, toliko ce subvencionirati vlada :))) smijurijaaa
a kako da bude manji kad sam ga davno dobio, odmah pocetkom godine..da nece biti neki kupon ili code da izdiktiram.kad ga budem placao ??
Pa koga vi zaj-----Decembarski računi su već isporučeni davno i mnogi korisnici su ih već platili-Ovo je izgleda " je....lud zbunjenog".Ha.ha.ha. Kojii populizam koja uvlakuša gradjanimau
Šta će Forto, obična varalica, pokvarenjak… dok on ne ode, građanima KS nikad neće biti bolje
Računi stigli i davno plaćeni..koga vi ba zamajavate sa tim pričama za mase
Treba biti skuplji za 100% pa mizda tek tada marva prestane financirati kladionice. 2, 000.000.000 km samo u FBiH na godisnjem nivou. BH narod je osudjen na propast, narode zapaliti sve te kladionice ili bjezite iz BiH dok nije kasno. Kada zemljotres ili meteor opali bice kasno.
samo mi nijdm jasno kako u Tuzli puno jeeftiniji racuni toplana nego u Sarajevu. Sta je jel to u Tuzli plin jeftiniji??
Meni je dosao racun al s obzirom da nije se gasilo grijanje cijena je normala Ja sam iz Pejtona ima li jos ko s ilidze da kaze nesto
2019 prosjek racuna 110 markica za plic. Dosao mi racun prije dva dan 258 maraka. Pazili, kao eto stedimo. Ko je lud ovdje
Meni je prije naki dan stigao decembarski racun od Toplana, a pretpostaljam i mnogima, hasimagu ce oni umanjiti.