Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazda ce najveci papci voditi \"grupe\" na balkanu. Sta li nam to hoce da kaze? Dokad gledati i slusati ovakvu facu i retoriku?
Koja seljacina majko mila,traktordzija hahah.Na pitanje novinarke on odgovara: Jebe mi se :D olicenje srba iz RS-a,kazu svi govore kroz dodika,znaci onda su svi koji ga podrzavaju seljacine i traktordzije hahaha
Pa svaka druga vijest o Dodiku .... nazovimo ovaj sajt www.dodik-x.com SRAMOTA
pa zar je moguce da su ovi novinari toliko zaintrigirani dodikom ?!? ohanite malo, bilo kuda dodika svuda :P
boli me kurac sa kim je dodik razgovarao. i to je neka vijest. jebo mu ja mater. on sve dogovore ispod stola pravi. pa dogovori 50% u svoj dzep a ostatak svom blentitetu.
pa ajde mile dve muve jednim udarcem, prvo ti gosp. dodika, a onda gosp. dodik tebe i to do{}while (1).
da citiram gosp. dodika: Jebe mi se
Fuj .... majke mi gdje samo nadjete ove slike. Ko k*mak