Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stavi je na PIK
Mile Longlife!
Morel nešta u zamjenu s profila poyy
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo. A šta je onda sa nagomilanim gubitkom od 55 miliona koji se svake godine povećava (prema izvještaju iz marta 2017) i sa otpuštanjem radnika početkom 2017 zbog lošeg poslovanja?
@NoridBrzica Ne mislim da je to baš srpska logika, ovo je više Dodino zamazivanje očiju jer su očito njegovi prstići upleteni u dug i neko mu negdje postavlja pitanje na koja mora dati odgovor.
@AriaScorpio a nista to...to tako treba...kad glasaju za k.r.m.k.a
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gledaj one sto se nakezila u pozadini slike. A u sta je on zino.
Jesi li je to nanišanio?
Šta u BiH, na planeti pa i šire😅😅
“Laktašenko Ultra Engine 40w0”
Haj reci u okupiranom rs-u da nije najbolja. Odma te spakuje Mile i posalje u sibir
Ja vjerujem da je tako uz rafineriju u Bosanskom Brodu.Ovaj laze jednako i u kafani i po medijima
ej moj Dodiny, gdje god je kakva muljaza tebe nije mašilo...ti si nesto poput Sojica, samo manje interesantal i znatno gluplji
sve je dobro gdje god se ti i tvoja bratija po lopovluku ne približite, sjebao si rafineriju u brodu pa je sada ova na redu, laktašenko samo odj....iz naših života, to će biti najbolje za srbe a i za ostale u bih
Svi znaju da prica neistinu
Nekidan nakon njegove izjave o onom ubijenom momku cio region se zgrozio. Sada mu vjerujete šta priča? Vi vjerujete samo ono što vama odgovara i vijest da je bolje nego kod bošnjaka. Ako mislite da je bolje u pc -u , onda nemojte dolaziti na posao kod bošnjaka.
Luda kuca... Ukupan akumulirani gubitak Rafinerije je oko 70 miliona. Niko ziv ne zna koliko kapitala je izvuceno kojekakvim kanalima. Za 2017. nikad jos nisu objavili revizorski izvjestaj. U firmi koja se bavi preradom i proizvodnjom naftnih artikala i preradjevina, plata od 600 eura zvuci kao smijurija.
eto pametnome dosta ako mu je to frma za hvaliti ovaj gori od baketa cvenobradog
Nemogu da vjerujem da si prevalio preko usta da je najbolja u Bosni i Hercegovini.. jel to neko priznanje drzave?
volio bi da je i bolje nego sto govori Mile, al ne radi konkurentno. godisnje vise rashoda, nego prihoda
Ovo je najava uništenja firme. Cim ovi politicari vide da nesto dobro radi slijedi pljacka i uništenje do temelja.