Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa srbijanske strane se skoro pa doslo do granice, Most brzo napreduje. Izgleda da ce doc do Bjeljine i na tome ce ostat. Srbija placa izgradnju do Bjeljine.
Isto kao 5C: od Mađarske pa do savskog mosta i stop.
БиХ ако се не наметне као регионално транспортно чвориште оста само, пре рата живело 4.500.000 а данас око 2.700.000 грађана са најмањим примањима.
Kazu na facebook da pocinje izgradnja autoput Sarajevo -Beograd , hidrocentrale na Drini i Trebinjski aerodrom ( tako su nam bar prikazivali na TV ) . Ja sam coek seljak pa bih vas zamolio da mi neko kaze imal ista od tog posla , ako moze neko da mi odgovori
Pojede se sto njegovi zadnji potezi nisu nikoga nasekirali. Samo ignoracija i ode mile u zaborav
morate to napraviti debili
Samo konkretno znas pokrast lopove fasisticki
Bravo za pogubljenu administraciju klixa, sto nas svakodnevno bombarduje ovom stetocinom i prevarantom. Bravo!
A jesu ti turci bezveze neće da nam doniraju auto-put. Valjalo bi opet da se malo zarati pa da fino krenu donacije na kojima moze "posten" politicar da se obogati.
Je li pokrenuta tužba protiv Dodika zbog negiranja genocida u Srebrenici?
Sta ceka vlast, sto neskine to govno sa svih funkcija, i sto ga ne posalju na dozivotnu robiju. Sta je sa novim visokim predstavnikom, je li i on samo zabrinut? Pa dokle vise ljudi. Zar moze jedan covjek da drzi u sahu cijelu drzavu, a cini mi se i Evropu. Ovo je non sens.
Svi okolo će napraviti, ali kada dođe red na BiH, onda ništa od toga. Eno 5C i Mađarska i Hrvatska završili, ali cesta vodi do Savskog mosta i adio mare. BIH ima vođe koji puno pričaju, ali malo rade.
hahahaha donacija samo
Ajde jade jedne ne možete od tuzle do živinica napraviti cestu a važno da možete sar. Zenica lopovi
Kako ce biti kad si covjeka ugusio pricom o disoluciji BiH
A može RS da izdrži 6% sa londonske berze?
A može RS da izdrži 6% sa londonske berze?
Hajde sto je cesta katastrofa ali desetine mrtvih, ubijenih zivotinja je na cestama niko da ih skloni u stranu ili ce dolaziti do sudara da ih ne gaze mrtve ili ce ih se nastaviti jos gazit.. Kamere i odgovarat!