Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Državni uredi za reviziju radili su reviziju učinka ulaganja vladinih sredstava u poslovne zone, revizorski izvještaji pokazali su da je to jedna potpuno promašena mjera, da iziskuje velika sredstva a odgođen rezultat. Međutim, istraživanja su pokazala da Vlada FBiH i dalje insistira na ovoj mjeri. Federalni revizori će pročitati ovu vijest i samo konstatovati da su oni to već zapazili - i nikom ništa. Koga boli briga, i jedni i drugi krčme narodne pare.
koje su to firme? kad se ulazu vec pare da zna narod gdje i kome?!
pacijent123 bas sto ne napisu koje firme da mediji mogu pratiti sta se to uradilo, ovo je sve samo za uslikat i gotovo...
Pare za predizbornu kampanju !!
Odakle vade ove milione.daj puni privatne dzepove.da bi zataskali novoprimljene uhljebe na budzetu...
Dajte prvo opcini Centar, ostali nogu cekat, ma i nek pocrkaju, bitni su samo Centrasi i kasaba
Poslovna zona? Pa to je nama Njemačka.
Valjda je toliko bakir obećao 😂😂😂