Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idealan način za promicanje nerada i ljenosti
bogami mala u mene hadžo iz SDA, kaže kreni malo u džamiju, ubačen si u kolotečinu, kakva socijala kakvi bakraci
Čime ova briše nos ?...s magnetom .
sta ti je drzva bajo moj... Dobijace pomoc i kad nadje posao...
a šta joj je ovo bilo?
veca pomoc nego kod nas placa.. uveliko 😂😂😂
a 500 eura je inace socijalna pomoc, a ne placa.. podmiris sebi hranu prijevoz i jos neke osnovne sitnice.. pa vi sad skontajte gdje se mi nalazimo 🇫🇮🇫🇮🇫🇮
Sam iznos plate ne znaci nista, u ovim skandinavskim zemljama cijena zivota je 5 puta veca od nase i njima 560 € nije dovoljno ni da prezive.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
uzor si s tim cudom u njusci nema dalje...tako su poslodavci ludi za piersinzima i jedva cekaju takve popud tebe...bolje da su ti metlu dali da poletis..
Pa to je sasvim normalno u Finskoj, i skandinaviji uopceno, mnogi direktori i vlasnici kompanija oblace se u rock style , šta će jadni nisu osjetili čari turbo folka, Dare bubamare, Sandre afrike, gileta mileta i ostalih.