Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno je saznanje da osobe koje vode Aerodrom Sarajevo nisu imune na najveću bolest bosanskog društva koja se zove SLABA ORGANIZACIJA. Da su malo bolje pogledali vremensku prognozu mogli su zamjenu Instrument Landing System-a napraviti prošle ili slijedeće sedmice i niko od putnika to ne bi ni primijetio. A ako je već posao morao da se uradi ove sedmice, mogli su o tome obavijestiti putnike i operatere, jer to nije posao koji se ugovara dan ranije. Bio sam u nedjelju 14.09. na aerodromu, kada niti jedan avion nije sletio, a poletjele su samo dvije letjelice Air Bosna koje su prenocile na aerodromu. Na stotine nezadovoljnih putnika, desetine sjede na podu, propušteni vezani letovi, propusten važan sastanak u Briselu u ponedjeljak ujutro u slučaju mojih kolega..... kompletna ludnica. A sve se to moglo izbjeći da imamo malo sposobnije ljude zadužene za organizaciju aerodroma koji imaju sposobnost razmišljanja barem nekoliko dana unaprijed. Vjerovatno nisu sposobni ni da shvate da su napravili propust i siguran sam da niko nece odgovarati i biti sankcioniran zbog ovog propusta. Nama ostaje samo da putujemo s drugih aerodroma (Zagreb i Split i nisu bas tako daleko kad uračunamo faktor pouzdanost i organiziranosti ovih u Sarajevu) i da trpimo!!!! ŠUTI I TRPI!!!
To je jako lijepo, ali su trebali na vrijeme obavijestiti javnost i operatere agencija koje prodaju karte, a ne da se ljudi ispamecuju jer ne mogu otici tamo gdje su planirali.