Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ćete naplatiti svu vodu koju Hrvatska troši iz našeg Buškog jezera za svoje elektrane 25 godina ??
nece nikad, a i kad bi trazili moglo bi se samo potrazivati zadnjih pet godina.
Zbog vode i struje se i ratovi vode: naravno da mnogima ne odgovara da BIH bude samostalna i nezavisna kada je struja u pitanju. Ovim "bh zelenim" što su protiv energetske nezavisnosti BiH, a nosaju plastične kese svaki dan, treba im isključiti struju, pa da vide kako će nam biti ako se ne izgradi Blok 7.
Gdje god se Srbi šta pitaju tu je problem. Evo vidimo to u BiH a i u Srbiji. Dvije najnedisciplinovanije države regiona.
Ugasiti elektrane sa tim se gase i rudnici a Janez će nam prodavati jeftinu električnu energiju ha ya
Evropa nam je uništila fabrike da bi dobili jeftinu energiju
Koji smo papci kad nam jedan kopač (novinar) drži predavanja o energetici. Stidite se energetičari. Evo cijeli dan tražim ne bi li naletio na neki ozbiljan njegov rad u ovom sektoru i radno iskustvo u energetskom sektoru i ništa.
Opet sve po zakonu. 16 termoelektrana na zapadnom Balkanu godišnje ubiju 3000 ljudi, što naš zdravstveni sistem (i okolnih zemalja) košta 11 milijardi eura ali sve po zakonu. A tih 16 termoelektrana su veči zagađivači nego svih ostalih 250 termoelektrana u Evropi jer nemaju ugrađene filtere. Evropska komisija je došla da nas brani od naših vlasti i njihove kratkovidne politike. A ovi opet ponavljaju da je sve po zakonu. AUPM.
Janez Kopac, dobra zajebancija
Sda komentirati opet kažu da je ovo zavjera protiv muslimana i porucuju da ne žele nije u kakve evropske zajednice.
Ministar nastupa kao da Energetska zajednica hoće da uđe u BiH, a ne obratno, DA MI NASUŠNO TREBAMO PRISTUP BILO KOJOJ EUROPSKOJ I EUROATLANTSKOJ ASOCIJACIJI!! To su naši ministri i naš usud!
Janez Kopač će iskopati i deseti prekršajni postupak protiv BIH. Idi bolan Kopaj na drugom mjestu i nemoj se truditi da nas napraviš ovisnicima o električnoj energiji odnosno da vam mi proizvodimo struju onako za džaba.