Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto više letova za Evropu a manje za Arabiju i dubajije...
cuj ovog petokolonaša,dok cijeli svijet odlazi u "dubajaje" njemu to smeta jer eto Arapi...a ljudi 80% para u BH turizmu ostavljaju jado jedan.
@BRATEUU Srbima ne smeta arapski novac,samo dodiku dok ga ne dobije,kad je kod nas onda su vehabije,ne volim ih ali ne volim ni pisanje gluposti.
Kad bi svaki gradjanin otisao samo na vikend u neku zemlju zapadne a posebno sjevera evrope mislim da bi se nacin razmisljanja bitno promijenio.
Umjesto da je država tražila kredit IPA za razvoj avionske industrije, za prije svega vlastite potrebe proizvodnje - izvoza za region, dijelove i opremu a zatim i razvijala avio saobracaj u smislu da novac ostane u našoj zemlji od naših građana., naši političari, ministri i sl. podržavaju privatne kompanije da zaradjuju i vladaju nad nama.
Ovo je super, konacno da su se uspjeli dogovoriti.
Bilo bi dobro Sarajevo - Berlin
Za nas beedu odlična vijest. Malo se informišite gdje slijeću wizzairovi avioni! Pa zar je Sarajevski aerodrom spao na ove niskobudžetne kompanije?
Direktore, koja je to razlika u strukturi putnika izmedju sarajevski putnika i tuzlanskih??? Kokuzi i jedni i drugi i traze sto jeftiniji prijevoz. Jel mislis da ce poslovni putnici putovati sa Wizz Air ? Nema sanse.
TZ aerodrom samo treba izracunati postotak putnika iz Sa i to ce biti rezultat manjka putnika +, - 10%
Bullevar se plaši zapada 🤷‍♂️
Prag? De spojite i ovaj dio evrope sa sarajevom.
Ovo je pravo dobra vijest
Super je prica Wizz u Sarajevu, cim su se dusmani ovoliko raspisali😜
🎶I ain't got no Visa I ain't got no Red American Express We can't go nowhere exotic It don't matter 'cause I'm the one that loves you best
Dajte na Bec pls nek je 50e ubit ce te pare!
@Cafta23 moze i bratislava
@Cafta23 slabo to ide. Bio iz Tuzle.. Ne znam ima li jos. Bec je u dometu autom..
Sad su s.j.e.b.a.l.i Tuzlu.
Kako gospoda na ajrodromu misli da naplati ajr.taxe po realnim cijenama ozbiljnim avio kompanijama kada korona stane kada su Wizz Air dali taxe ispod svih cijena,a putnika opet nece biti radi pandemije ?