Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaci smo od njemacke,u njemackoj je 1 mil. nezaposlenih
"stim" da se glupan uvijek javi na sarkazam....
Istina boli?
Skinuti sa biroa lažne nezaposlene, u interesu stvarno nezaposlenih.
Na birou ima lažno nezaposlenih, ali ima masa ljudi koji nisu na birou i nisu zaposleni. Tako da cifra nije manja od 500 000 nego veća. Jasno je da su mnoge ljude besmisleno obespravili pa ne mogu ni na biro.
Znači Bakir će u jednom potezu trećinu da zaposli.
a procjene, dvaesiljadagoredole odokativno
Nema veze Bakir ce zaposliti trecinu njih
Predsjednik Upravnog odbora Saveza za podršku ekonomskog i socijalnog razvoja "Horizont 2024" WTF ????
Dotad cu 3ut izdahnut hhahahahahahaha braco mila Sta Nam rade, pa hitler ovo nije cinio Ni zidovima reisa im jebem
Ovaj se lik puca s pravo jakom drogom covjece!!! O kakvim on statistikama govori? Izadji na ulicu i okreni se oko sebe majmune jedan!!!
Braca moj jel to u KM ili u € nezaposleni?
:)))
A ko ti je to rekao...
...bgm, najbolje je doktorirat na ekspertskim naukama...uz nepotizam, potrebni kvaliteti su blagoglagoljivost, minimalno poznavanje gloalnih trendova, maksimalno poznavanje visokoparnih termina i umjereno do pretežno referenciranje na globalne auroritete...dakako, futur drugi je neizostavan (trebalo bi, moralo bi, ako hoćemo, ugledaćemo se, učićemo iz iskustava drugih...)...
i jos 500 000 koji rade i gladuju
Adnan Delić , sin Rasima Delića, godinama bio pomoćnik minista finansija BiH, sada Direktor agecije za (ne) zapošljavanje i kandidat za direktora Federalne agencije za osiguranje ( šta li tek tamo rade ?!).Samo zato što je Rasimov sin ( ne zbog njegove sposobnosti lli inteligencije ).Nepotizam, bolje nego doktorat sa Harvarda.
vrati konju glavu seljacino iz foce
I ovi sto su u vlasti nista ne rade. Znaci negdje oko 400 000.