biznis
17

Davorka Biondić Vince na drugom Sarajevo FMCG Summitu

Klix.ba
Na drugom FMCG Summitu aktivno učešće uzet će mnogobrojne domaće, ali i regionalne kompanije. Davorka Biondić Vince, direktorica Biondi Consulting iz Zagreba na Summitu će govoriti o tome kako dobiti i zadržati listing.

Učesnici Summita imat će priliku da čuju kako pregovarati sa trgovcima, da bi zadržali što veći dio svojih proizvoda na policama trgovačkih lanca ali također i prijedloge šta sve mogu napraviti, da bi zadržali ili povećali svoj udio na policama. Ova prezentacija je interesantna za sve one koji se bave pitanjima kako pregovarati sa trgovcima o što boljim uslovima.

Davorka Biondić Vince je vlasnica i direktorica Biondi Consulting iz Zagreba. Prije toga je 10 godina bila član Uprave za nabavu i prokuristica u njemačkom trgovačkom lancu Kaufland, a nakon toga u austrijskom lancu Spar. Danas je savjetnik i trener poslovnog pregovaranja i trenira prodajne i nabavne timove u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Autorica je knjige „Kako uspješno pregovarati”, a uskoro i „100 pregovaračkih taktika“. Prije mjesec dana je od Europskog ekonomskog foruma primila nagradu za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

U organizaciji InStore magazina i In Academy FMCG Summit održat će se 19. aprila u Kongresnom Centru Ilidža, a prijave za učešće možete izvršiti na www.fmcg-summit.ba.