Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mater vam je&em!!!
U tri picke
Pridružujem se čestitkama...
Ma povecat ce oni to, kad je da se dizu cijene tu smo prvi, a kad treba da se spustaju eh tu malo i sacekamo. I oni koji kozumiraju cigare, vise nece biti potreba nego luksuz kupiti cigare i ovako je cijena visoka. Pogotovo kad je uporedimo od nekada kad je Drina bila marka.
zanimljiv je i ovaj dio gdje te tjerarju da pijes alkohol jer od njega zavisi hoce li biti love za zdravstvo ili ne :) joj drzave majko mila
Cek, cek, sta? Tek sad mi nije nista jasno. :-/ A sto se tice drzave, sve vec odavno jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto se tive rakije kod mene se ne mijenja nista i dalje placam litru po kotlu.
pa ovo više nema smisla , do kad ovako, kad ste razmatrali da povećate broj zaposlenih, sad kad povećaju treba štrajk napravit ,meni se ovdje više ne živi zbog uhljeba i njihove rodbine koja povećava akcize samo jer je izaso novi bmw pa sin hoće ,dosta vise, smanjite sebi Platu za 100 km svaki političar i eto vam pare
zafalilo para? sve od do... pu!
treba još maraka za političke uhljebe na svim nivoima i ko to da plati pa glasači,narod-ovce za šišanje dok je ovaca bit će i vune
Odo nasut' cenera dok nije skočilo..
onome ko odobri povecanje akcize na gorivo od kojeg toliko naroda zivi, dabogda skupljali humanitarnim telefonom za lijecenje jer nemao dovoljno.
Kratko i jasno:Đubrad!
A mi ovce što šutimo,kada ćemo se dignuti protiv ovoga?!KADA?!
da ja medim vazda jbg. :)
Sve se povecava osim visina plata i penzija,tj osim broja zaposlenih,valja Zvizdicu i Novalicu da namire potrebe svojih 58 savjetnika,Covicu isto tako,KAkiru,i ostalim kriminalcima u drzavi. ALi dok narod ovaj licemjerni suti,neka rade sta im je volja.
Dajte, molim vas, uvedite i akcizu na akcizu!! Ovo povecanje akciza nije interesantno odavno.
Za cigare i alkohol se slazem. Ali nemoj brate gorivo xD
baš sad u zimu našli dizat.. ljudi moramo ustat protiv ovoga, ne možemo biti više taoci ove usrane države
bogami može biti da je tako, nisam se sjetio te ideje, sad je bitno samo preživjeti a na proljeće ko zna šta će bit
Znaci narodu je zapisano da nema goriva ispod 2km SRAMOTA
Narodu je zapisano vec odavno
Danas se tek odlucuje, a ja evo baš jutros pratim cijene na nekim pumpama i vidim da su već povećali cijene za 10 kf. Sad kad ovi donesu odluku oni će povećati za još 10 kf bagra kapitalistička.
Valja nadolmiti tumor društva.
Meni svejedno dok ne počnu diizati cijene auto plina :D
I auto plin je gorivo. Donosi se odluka o poskupljenju akciza na gorivo tako da ti nebi trebalo biti svejedno.