Zbog klimatskih promjena
0
Dalji ekonomski napredak nije moguć
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo zamazivanje ociju za one kojima mozak nema neku znacajniju funkciju u procesu odlucivanja sta ce se desavati sa svjetskom ekonomijom.
Joj kako moj golf 1 čadi kad mu naspem ložike, ali nikad dosad nije stao.
...racku! Daj meni da imam dobro pojesti, popiti, putovati, sta voziti itd. Sta ce biti sa narednim generacijama, ne interesuje me! Nek\' rjesavaju \"svoje\" probleme kad im bude vrijeme... ha ja!
Eto ti coek gore fino objasnio
Je li iko skontao sta je pisac htio da kaze sa ovim clankom.
svo ovo sranye oko klimatskih promjena ima za cilj da zaustavi razvoj nerazvijenih zemalja, koje prebrzo trose resurse koje su bogate zemlje pikirale za sebe. Tu je cijela kvaka ove kampanje
bukova drva 50km/ metar dovoz besplatan do 150 kilometara