Prijavite se
24

Da novac ne bude briga, već sredstvo uspjeha: Besplatan seminar iz upravljanja finansijama

BusinessAcademy
BusinessAcademy
Bez obzira na to da li je riječ o planiranju ličnog budžeta ili rukovođenju korporativnim finansijama, od vještine upravljanja novcem direktno zavisi kvalitet ličnog i profesionalnog života. Ono što mnogi možda ne znaju jeste da je to vještina koja se i te kako može savladati.

Jedinstvenu priliku za nešto tako imat ćete na besplatnom seminaru "Osnove finansija: Efikasno vođenje ličnih i korporativnih finansija", koji organizuje prestižna škola za sticanje poslovnih znanja i vještina BusinessAcademy.

Seminar se održava u subotu, 23. septembra, u 10 sati, u moderno opremljenim prostorijama BusinessAcademy u Sarajevu. Kako bi bio obezbijeđen visok kvalitet nastave i kako bi svaki prijavljeni polaznik dobio adekvatnu pažnju predavača, broj mjesta je strogo ograničen.

Stoga, ukoliko želite da ovladate važnim znanjima za efikasno upravljanje finansijama i postizanje ličnih i profesionalnih ciljeva, požurite i prijavite se na vrijeme.

Sa polaznicima koji rezervišu svoje mjesto biće kontaktirano telefonom radi potvrde učešća, a oni koji ne budu u mogućnosti da prate ovaj besplatni seminar uživo moći će to da urade putem organizovanog live streama.

Finansijska pismenost - ključna vještina današnjice

U današnje vrijeme, kada cijene neprekidno rastu, poznavanje finansija važno je ne samo za uspjeh već i za opstanak. Iako je riječ o jednoj od osnovnih vještina za život, finansijska pismenost se gotovo i ne uči u školama iako bi mogla značajno da unaprijedi živote mnogih pojedinaca. Istovremeno, u poslovnom svijetu posebno su cijenjeni stručnjaci koji pomažu kompanijama da naprave značajnu uštedu, ali i da pametno investiraju novac i ostvare profit, a jedna od njih je i naša predavačica na seminaru Suzana Sikimić.

Uz BusinessAcademy savladajte neke od najpoželjnijih poslovnih vještina
Uz BusinessAcademy savladajte neke od najpoželjnijih poslovnih vještina

Zahvaljujući svom temeljnom poznavanju finansijskih procesa i neprevaziđenim analitičkim vještinama, Suzana Sikimić je dugogodišnja finansijska direktorica jedne od najuspješnijih regionalnih kompanija Nelt za Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju i Albaniju. Predavačica će na seminaru sa polaznicima podijeliti dobro čuvane tajne zanata i naučiti ih kako da iskoriste novac za svoj lični i profesionalni uspjeh.

Polaznici ovog seminara će kroz interaktivne vježbe, praktične primjere i razmjenu mišljenja imati prilike da steknu dublje razumijevanje osnovnih principa izrade budžeta, planiranja investicija i upravljanja dugovanjima. Pored toga, oni će naučiti da analiziraju finansijske izvještaje i na osnovu njih donose pametne odluke kada je riječ o prihodima i rashodima, odnosno da naprave uspješnu strategiju za ostvarivanje svojih finansijskih ciljeva.

Ovladajte konkretnim znanjima koja ćete moći odmah da primijenite u svom ličnom ili profesionalnom životu.

BusinessAcademy - za one koji žele više

Kada jednom ovladate osnovnim znanjima iz finansija, otvorit će vam se neslućene mogućnosti. Polaznici koji nakon seminara požele da prodube svoje znanje i nauče sve o finansijama i poslovanju trebalo bi da razmisle o upisivanju BusinessAcademy.

U zavisnosti od svojih afiniteta, na ovoj ustanovi za samo 12 mjeseci možete steći praktična i upotrebljiva znanja iz finansija na programima Finansijski menadžment, Investicioni menadžment i berzansko poslovanje, Menadžment prometa nepokretnosti ili izabrati neku od 13 profitabilnih poslovnih oblasti današnjice i steći vrijedne međunarodno priznate certifikate.

Ne dozvolite da vas novac kontroliše - umjesto toga, naučite kako da vi upravljate njime. Požurite i prijavite se na besplatan seminar na BusinessAcademy.