Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam ko sta radi, ali mislim da ovaj u sakou strava dobro crta
osvaja svjetsku tehnilosku scneu ! pretpostavljam da imaju nekoliko miliona dolara zarade ?
Teško ćete se vi 'leba najesti od ovoga ali svaku sreću vam želim.
Ekipi svaka čast u pokušaju uspjeha na tržištu,a vama ostalima iz komentara ne treba ništa ni govoriti sve ste već sami za sebe opisali,sebe i svoj karakter.Još jednom ekipa svaka čast
app vam kurcu ne valja, realno.. :(
Ma svaka čast. bosanac 100% ali uspješan :)
da i to čujemo jašta
Opet ovaj Kucuk? Ahahhhahaah, pa po koji put njegovi projekti idu pred potencijalne investitore? Btw. zaboravili ste zakljucati ovaj, ocito placeni, clanak :))))))
mita je agencija, klix je medij, racunica je jasna
...elem, 2 komentara, a i treći moj...hoš-neš, slika našeg odnosa prema ideji i njenoj realizaciji. svaki, pa i onaj najpatetičniji ublehaš i proadavač magle, bi do sada nakalemio 100 komentara...a svi kukumavče što nemaju šveCki standard i nove audijove...
ejup mi je beskrajno mrzak
...glaso :)
...ja, jbg, zaboravih dodat mantru svih balkanskih nehljeba, ujedinjenih u neradu. "taće oni, vid im glava"...
Sve i da sam totalni laik, a nisam, sam tekst ove vijesti "(moguće je dva puta glasati – jednom sa Facebook profilom, a drugi put s e-mail adresom)" je dovoljan da izgradim stav prema "proizvodu", onima koji stoje iza njega i nacinu na koji se "probijaju".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)