Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pepsi je svakako bolji...
Mrs.podigli cijene nenormalno i sad zbog corone..pa nije Cola lijek da je pod moranjem oo svaku cjenu
Ja pijem naš Sarajevski Kiseljak s narandžom ili Sarajevski Kiseljak. Nadam se da bošnje imaju profit od našeg kiseljaka. Sam nek je srbin pa i bosanski smrdljivi srbin na čelu kompanije odma prestajem piti kiseljak. To neznam al sad za sad Sarajevski Kiseljak s narandžom ili mangom je odličan i duplo jeftiniji od kole.
Koliko li samo moras biti glup, (ne)obrazovan i krajnje ne informisan da pijes ovo pice !!! Pa taj secer i soda ciste kamenac sa WC solje i peru felge savrseno !!!!
Sky orange je bolja od Fante!
Ovi napici su loši za imunitet koji trebamo pogotovo sada zbog corone
Fadila na mjesto direktora Coca-Cole. Garantujem da bi bankrotirali za 6 mjeseci 😂😂😂😂😂
Šta nas briga
I šta je tu čudno. Gube sve branše koje nisu proizvodnja medicinske opreme. Svijet se prebacuje u režim štednje.
@DunjaWasHere Dunja...
@DunjaWasHere ispaci mi kafu, draga...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)