Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratio se Mujo iz Amerike, "Kako je tamo?" pitaju ga, kaže mujo: "Jarane oni kaskaju za nama 20 godina." kako to?!?!? odgovara Mujo: "Kod njih je još dobro"
Ah, jadni ti Japanci. Vidis kako je nama dobro.
Trudne cijene!
Japanci su vam najveći lažovi, kad su zvanični podaci ne treba im vjerovati .... dobar primjer je Fukushima
Pogledajte sliku a onda procitajte pesmu Išao je putnik kroz atomski vek… Išao putnik kroz atomski vek i kad ve bio podosta visoko, pogledao je dole gde je ležao atomski vek; posvuda kuda je dopirao pogled beton i železo, najrazličitijih oblika koji su uz neonske svetiljke postavili duge nepokretne senke kroz vreme. Putnik je sve to gledao i kad je pomislio kako je nepotrebno njegovo srce usred svega toga, otela mu se suza. Pala je na tle i ptičica što je stajala, popila je. A kad je popila, kliknu: Gorka je tvoja suza. Zašto je tako gorka? I pre no što joj je putnik mogao da kaže svoje uobičajeno: Ne znam - umrla je. Uzeo ju je u ruke i odneo čak dole gde je ležao atomski vek da je sahrani. Ali ipak uzalud: posvuda samo beton i železo, samo železo i beton, nema ni toliko zemlje što rađa ruže i ptice da nađe grob za pticu i nad njom ružu zasadi.
"Cijene u Japanu rastu deveti mjesec zaredom" "Cijene u Bosni rastu dvadeset godina zaredom" Mislim da nam ne mogu ništa u ovoj kategoriji
Moze li zamjena za kucu u Hadzicima?
Imal okućnice? Jel 1/1? :)