Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da se požar može desiti svugdje, ne samo na AP....
skandalozno,zaboli nas za zabarima
Mogu oni to plaćat ništa to nije za njih
uvijek sam kritikovao sve drzavno sto nije dobro, a sada moram pohvaliti usluge centralnog grijanja tuzla. mi koji zivimo u kucama a spojeni smo na gradsko grijanje placam EXTRA KVALITETNO GRIJANJE 1,7km po kvadratu. imamo ugradjene kalolimetre pa, na kraju sezone u aprilu, oni dodju i ocitaju koliko smo energije potrosili. ako smo npr uplatili 1000KM za tih 6 mjeseci grijanja, a potrosili 800KM kilovata, onda naredne sezone ne moramo placati tih 200KM ustede (oslobodi nas barem jednan mjesec).
a predlazem mirno razgranicenje...bosnjaci neka sarajevu,zenici i tuzli dodaju srednju bosnu koju bi mjenjali sa hrvatima za bihac i krajinu...hrvati neka srbima daju posavinu a srbi bi se povukli iz vukovara i baranje...tako bi bosnjaci prvi put u istoriji dobili svoju drzavu i mogli bi sami odlucivati o svom uredjenju...srbi se pripoje srbiji a hrvati hrvatskoj i vjerovatno vise nikad nebi imali sukoba...vredi razmisliti o mom predlogu jer je realan i garantuje vjekovni mir.
kad su bosnjaci imali drzavu srbi i hrvati nisu postojali:)))))
vredi promeniti terapiju i vrača
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Benzinasi na aparatima!!!
Pa sta to muslimane dira,nemaju ni infrastrukturu ni plinovod,dajte im poticaje od EU na redovno ciscenje dimnjaka jer se griju na plasticne kese,boce,ilegalni ugalj itd....
Turska je prijatelj, Bakir nas stavio u amanet
@DeathInTheAfternoon i ti ces, srbi i smrdati najbolje idu uz amanet aferim aferim