Nema pojeftinjenja
0
Cijene goriva u FBiH ostaju iste
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dokle vise ovako! Ma ovo treba izaci na masovne proteste i ne prestajati dok ih ne istjeramo sve, djubrad jedna!!!!!!!!
zasto da smanjuju cijenu goriva kad su na nama izvrsili eksperiment u kojem je bilo vidljivo da glat mozemo placati gorivo po 2.5 km na benzinskim pumpama... a nesto se sjetim i rata kada smo ga placali 40 km po litru... bosna je inace zemlja cuda...
Kupio auto sa FABRICKIM lpg-om i sada uzivam sa 0,80 feninga po litri i ne sikiram se previse sto je 1,90 KM benzin (a bice i skuplje). ZATO IM SE NAJE8EM MAMICE A NAJSRETNIJI BIH BIO KADA BI PRODAO I OVO AUTO I PJEHE HODAO (hem zdravije hem pun novcanik)
Ma bitno je da je gorivo poskupilo prije uvodjenja akciza za 20-tak feninga i niko nije reagovo... Prije mjesec dana sipo\' sam bezolovni za oko 1,50 KM, a danas je preko 1,80 KM.....Lopovi!
...umoran...
Ma kao na zapad, kao da idemo na zapad. Zasto bi neko zaradio milion kad bez problema moze zaraditi dva, budimo realni.
Samo kod nas i nekim divljackim zemljama vladaju posebni zakoni. U Njemackoj cijene goriva,primjera radi,padaju i po nekoliko puta na dan
I to za rafinerijske cijene lazu, jer niko nema uvid u to po kojim cijenama oni nabavljaju gorivo. Pa i rafinerije naftu nabavljaju po cijenama koje su vezane za ICIS (preporucene cijene naftnih derivata na svjetskom trzistu) Svi naftni derivati padaju sa cijenama, znam jer ih nabavljam. Postavlja se pitanje zasto nasi uvoznici ili udruzenje, ako i jesu te rafinerijske cijene tako visoke, ne nastupe zajednicki prema rafinerijamai traze korekciju cijena za sve uvoznike nafte u BiH. MAFIJA
Pa nisu ludi da snize kad mafija vlada, svi su u talu vise mi je navrh glave ove drzave. Naftasi nas lopataju na svakom koraku i jos nam akcize natakare, ma nosi sve u PM i naftu i barel i rafinerijske cijene.
A brzi u dizanju cijena!! Mafija naftaska!!