Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok oni ratuju ode litar nafte na 5KM hladno. Mamicu vam agresorsku.
Rijesite problem sa Iranom pa odj3bite Ruse .. nek prodaju naftu Lukašenku
Druže prvo je bila prevara sa koronom i onda su državama prodali vakcine. Sad stigla ubleha sa naftom i prodaju ne samo državi nego nama svima muda pod bubrege.
i mene boli koljeno, mozete jos dignut ako vam je i moja bol problem.
ovi se zabrinuli ko ovaj nas njemac i ode nafta u 3pm
Izgleda da cijena nafte varira, kako se nekom moćniku digne ili ne digne.
E cuj porasla zbog zabrinutosti. Neko se jutros probudio nasekiran i skocila nafta? Ovaj svijet treba zapaliti.
To.je normalno, jer ce rat potrajati onoliko dok se Ukrajina ne oslobodi okupatora. Nece ovo stati godinu i više a EU je neki dan uvela sankcije koje ce pogodoti Gasprom u trecim zemljama koje smo mi, kao i NIS Srbija koji je u vecinskom vlasnistvu Rusije. Tako da ce cijene dirigovat HIFA and Co kod nas a to znaci moze i na cenera da ode. Sad kad krene masovno davanje otkaza uhljeba sto moraju putovat u metropole. A vi građani na bicikla.
Ali "opravdanja" za porast cijena su im idiotska, da ne moze gore. "Zabrinuti" pa poskupljuju... Znaci, svaki put kad se "zabrinem" oko necega, trebam udariti tarifu i povecavati je svaki dan, jer se jako puno brinem inace. Moram upoznati muza i djecu sa novim tarifama 👍
Zbog zabrinutost skočila cijena, bezveze napuhano, plan je takav da se osiromaši narod maksimalno.
U Španiji se već sve diglo na noge protesti kakvi se ne pamte radi goriva.
pa bio je barel i skuplji pa smo gorivo placali i 1KM jeftinije od trenutne cijene. Eto mi svi debili
ovi se svakog Petka zabrinu pa dižu cijene .
Kako poletite prenijeti vijest da je skocila. A sedam dana pada i sutite
Bravo, potplaceni od mediji korumpiranih politicara, kojima na privatne racune pumpadjije i kladionicari redovno uplacuju.
Jbg, naši uvijek nabavljaju kad poskupi. Kako, majka mu stara?
Ovo su cekali nasi naftasi. Sad ce oni napravit rezerve po ovim veliki cijenama. Nema bringe, sve po starom
Kakva predstava i zločin za koji niko nikad nece odgovarati, ja ne znam zasto ljudi jos uvijek postuju zakone bilo koje drzave osim skandinavskih. Cuj porasla cijena nafte jer se neko nesto zabrinuo, pa stvarno IQ čovječanstva je postao manji od 10. Ili niko nema daMu vise za revoluciju. E moj narode
Haha