Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide lagano isključenje fiksnog. Neću vam ja finansirati sve te silne na štelu zaposlene kadrove. Ako vam fali para, otpustite radnika, ionako vas je najmanje dvije trećine višak.
Sine moj sta si radio do sad? :D
Nemojte na SDA familiju u BH Telecom, valja njima finansirati svoj stranacki kadar
i još su skratili trajanje ultra dopune u mobilnoj mreži... GAMAD!
ja otkazo internet cim se pojavio hvala bogu telemah... sad otkazujem i fiksnu...a mobitel sam prenio na ugodnije operatere mada...nama treba kakav vodafone ili neki drugi strani operater pa da imamo ovdje konkurenciju jer jos smatram da ova 3 nacionalna operatera se sve samo dogovaraju i da medju njima nema prave trke za korisnike. zato i imamo to sto imamo...
zaboli me neka stvar sto ste poskupili. presla na kablovskog operatera.mjesecno usparam 20-30KM plus njihova pretplata koja je cisti harac. SDA i njihove kadrove vise ne finasnsiram.
A svi bi volili da rade u BHTelecomu!! Kad treba stipendija , trazi se Telecom, kad je kakva manifestija sponzor Telecom. Procitajte sta je stranac uradio od telekoma u Hrvatskoj i Srbiji!! Kako god dize cijene, ona je i zlatna koka. Sta mislite odakle se uzimaju pare za penzije i ostalo kad fali. Malo vise citanja, a ne carsijske price. Raspitajte se. A usput i procitajte kakv je signal u Hrvatskoj. To sami Hrvati pisu!!
Lako je narodne pare dijeliti prijatelju.
Čovjek nema uticaja, a cijene podižu oni koji imaju najveće plaće: telecom, elektrodistrbucija , komunalije i dr. Potpuni idiotizam. Stvoren je sistem nedodirljiv u zatvorenim krugovima: korupacija, vlast, pravosudje.
Naslov teksta nije bas koretan, i m:tel poskupio, a kaze se samo da je BH Telecom poskupio. I to je M:tel poskupuio pretplatu za 18%, prodat strancima pa stranci odvukose profit iz nase nam drage BiH. Isti slucaj i sa HT Mostar, skoro pa 50% u vlasnistvu stranaca i vidimo kakva im je cijena vec odavno pretplata najveca od svih telekom operatera u BiH. Vidimo da telekomi koji su u vlasnistvu stranaca imaju najvece cijene i sakom i kapom odnose profit u svoje drzave a Bosni i Hercegovini ne ostaje nista. A kada bi se uslo u detaljniju analizu cjenovnika i Telekoma Srpske i HT Mostar vidjelo bi se da su jos nepovoljniji nego se prezentiraju, a isto je tako i sa telemachom uzgred receno cija je kvaiteta usluga na veoma nezavidmom nivou kao i cjenovnik kada se detaljnije analizira.
Ja sam svoj odjavio vec odavno ,, iz vise razloga,, prvi je preplata tv taxe je vezana uz racun telekoma,, drugi razlog nikad nisam kuci tako da me niko nemoze dobiti na njeg,,
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Hahahaa,ma ja ba.. Pa gdje cete protiv drzavne dobitne kombinacije traziti da vam se uvede konkurencija na mjesto mobinog operatera., Zašto bi kvario Kravu muzaru,tek onda bi doslo i do konkurencije dobavljača struje pa onda tko zna?? Al nas treba napraviti robovima Mercatora i konzuma itd.. nek se zna da smo crnci sto rade za djeparoše pogane idjecu im njihovu.. :-)
Zašto se Merkatoru, Konzumu i ostalima ne nakače zakoni o monopolu i ostalim nčinima varanja građana i izvlačenja novca iz BiH. Ovim lobijima treba narediti da na tržištu BiH moraju prodavati 60% robe proizvedene u BiH. Pa da ih vidimo!
ma oni povecavaju cijene posto su lopovi nad lopovima , time ce postici to da ce pola raje otici na druge operatere ,što bi neko placao npr moju tv 65 kad na drugim operaterima i bolje kanale net moze imati za 30 KM , tako isto i za telefon, ja cu ga prvi odjaviti
Sveje ovo kodnas smijesno i zalostno nista nicim nikako da nesto odrugi uzmemo danam bude bilje, da radimo da imamo svako sebi grabi da imaju moja paunucad.
Radije konzerva na spagi nego BH telekom.
Casa od jogurta...
Ko nema za konzerve...
pa logično sve dok ne dodju neki strani telekom operateri ovi nasi ce da drze monopol
Ko ce ukrasti ovih 9.000.000 KM jer se godinama nista ne radi na digitalizaciji a stalno se neke sume izdvajaju???
Ovi iz BHTelecoma svakodnevno gube korisnike, a još povećavaju cijene. Pa ti što su vam ostali na kraju će otići od vas ako ni zbog čega drugo, a ono zbog istih tih cijena kojima pokušavate da namirite pad profita. Radije smanjite plate neradnicima kojih ima na pretek, nagradite ljude koji zaista rade i izvršite reorganizaciju firme da može poslovati kao i ranije. Ovako samo idete niz brdo, a slogan "Idemo dalje, dajemo više" se može odnositi samo na više cijene a ni na šta drug.
http://m.youtube.com/watch?v=oXobejzkijo
Vi hvalite nase operatere.A navescu vam primjer iz Hrvatske.Kod na jos uvjek nije na cijeloj teriteroji zastupljena 3g mreza.Signal 3g mreze je dostupan samo na nekim lokacijama.Dok je za primjr u Hrvatskoj cijela drzava pokrivena sa 3g mrezom.A 4g mreza vec postoji ali samo u centrima skoro svih veci gradova.U Hrvatskoj za 150 kuna mozes razgovarati prema svim mrezama cijeli mjesec neograniceno.U Hrvatskoj znamo da su dnevnice od 200 kuna pa na vise.U Bosni 10 maraka ti nemoze biti ni 1 sat vremena razgovora.Evo zna li neko neku tarifu,kod nekog operatera gdje su neograniceni razgovori,uz neku simbolicnu naknadu.To uopce nepostoji u Bosni.Tako da je kod nas mobilna telefonija naj skuplja u Europi.