Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heh.....nisi jedini....pogledaj temu na forumu \"racun za plin\" .....covjece, gledaju nas u oci, lazu i pljackaju....a sistem je tako uredjen da nam jedino preostaje platiti racune i pustiti suzu.....
Hoce li nam onda objasniti kako su racuni za januar, a da ne zaboravimo da pllina nije bilo 7-10 dana, svima u prosjeku visi za 100 KM od decembarskih?! Bio bih veoma zahvalan da mi neko objasni kako sam uspio \"nabiti\" racun do 287,50 KM za stan od 65 kvadrata, a od toga sam prvih 4 dana januara bio van drzave, te dodatnih 7-10 dana se grijao na grijalice. Racun u decembru je bio oko 180 KM, a cijelo vrijeme sam bio u SA. Nesto mi ova njihova prica i matematika ne idu zajedno!