Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledajuci to realno, nijednu vladu ne zanimaju njihovi građani. uvjerenja sam da je ovo samo spletka da Jeep oslabi i da na tržište izbace nekoga novog, neko ko je sigurno duboko u dzep ruku zaronio. a sta vlada dobija? - individualni novac i epitet "brizni", a kao bonus za buducnost pri izmjeni partija nekada kasnije ovo je idealni prljavi ves za medije (izgubljena radna mjesta, izgubljeni novac i sl.) dovoljno da vecina građana ispizdi i da svoj glas drugima koji su godinama prije znali da ce upravo oni glasati za njih
jebe se njima sto ce neko poginuti...vazna je zarada...
u danasnjim ekonomskim igricama i spletkama nikada nisi siguran ko je zapravo krivac a ko zrtva. mozda automobili zaista nisu opasni, moze biti da iza svega samo stoji interes nekih veci razmjera koji zele da navedenu autokucu dovedu do gubitka. i time stvore povoljno tlo za nekoga novog.
ne seri...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da hoće VW povući Golfove nebil sta ušićario :D
ja sam čuo da zaista hoće povući ove golfove 2 :)
Ozb? Jel moze link kakav haha