Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspijeh aerodroma leži na ramenima poštenih taksista koji kradu naivne turiste šakom i kapom...
Eto trebaju ih vozit za euro i po do Elidze.
@oyada Ne treba to jaro,ali da li bi ti zelio da negdje odes,i umjesto 5€ ti platis 15€ primjer samo... Nikad necu zaboraviti rodjak mi dolazio iz Njemacke,taksista mu nudi kao za 100€ do Tuzle,a covjek crveni taxi ga odvezao za 120KM... Mislim da tu ipak razlika postoji,nije bitno koliko ko ima para ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A plate veće nego u telekomu.
Realno, lik bi mogao u penziju.. Koliko samo mladih ljudi, skolovanih, punih snage i zelje za radom bi rado radili na aerodromu...
"Lik" je vrijedan i savjestan radnik i teško je naći takvog radnika i među mladim "željnih rada" !
https://youtu.be/wlyODT3uROY
Zijad Turković like this (:
Memo legendo😁
Lazu pravo !!! Kao SA 800000 a TZ 400000 (uz to nemamo ni avio kompaniju) . Barataju ciframa onako odoka nebi li navukli na tanak led jos koju kompaniju !!
Da mi je tvoj JADNI MOZAK barem na 24 sata, da se odmorim.
Zašto više nema leta Sarajevo- Zurich i obrnuto, zasto niko o tome ne piše ?
Citav haerodrom na Suljinim ramenima! To neb ni Denis Stojnic izdrzo!
Nece pored Sulje viski proci bez carine! Ima dugogodishnje iskustvo sa brljama i ostalim shpiritima!