Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno volio bih da znam koliko hoteli i ugostiteljski objekti u Medjugorju doprinose poreznom sistemu BiH. Da li postoji igdje statistika koliko koji grad ili opcina daje godisnje prihoda drzavi?
@Arra... šta mi imamo s bosnom. da vam ne bi slali novac iz hrhb da pravite džamije po vašem rezervatu.
@RogaticaUsrcu... onda razlaz i svima dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U mutnom se najlakše lovi...
"Dosta hotela ima četiri i pet zvijezdica i oni su van domašaja kantonalnih propisa" bas me zanima kakvi su to hoteli (van svijetskih lanaca) !!
Kome ste vi slali mamicu vam milu, bosnjaci najvise uplacuju doprinosa bagro, vi samo zagusavate i kradete
SVE ŠTO JE POD KAPOM ŠEFOVA JE ZAŠTIĆENO KO MEĐED.NITI JEDNA BUREGĐINICA ,ČEVAVĐINICA,PEKARA NEIZDAJU ADEKVATNO RAĆUNE .KOGA ONI VARAJU ?AL CAPONE JE UHAPŠEN ISKJUČIVO RADI POREZA.OVDE SVAKA ŠUŠA IMA XVOJA PRAVILA I RADI PO SVOM NEKOM NAHOĐENJU A NE PO ZAKONU .TREBA IH SVE PROČISTITI KO ŽOHARE.
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hotmiss.top
Bit je u tome da se takse naplacuju ali je nepoznato na ciji racun pare legnu.
Pa niko nije slijep. Imate u Sarajevu hotele ali i u Međugorju, Mostaru, Neumu, gdje turistički autobusi dolaze u poslijepodnevnim satima, večara spavanje i doručak i nastavljajju dalje .Plaćanje usluga gotovinski iz ruke u ruku.Nema računa, nema poreza, nema PDV, boravišne takse. To vam BiH turizam.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 NA FB STRANICI MIRSAD HADZIKADIC PLATFORMA ZA PROGRES NISU U8KINUTI KOMENTARI, MOŽETE IZNIJETI SVOJE MIŠLJENJE - https://facebook.com/mirsadhadzikadic Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno. Hadzikadic2018
💫👍 Birajmo profesora Mirsada Hadzikadica ljudi. Jedini covjek koji ne zastupa stranacke interese i bez oraha u dzepu. Hadzikadic2018
Hadžikadić, ništa drugo. #pravipredsjednik
Kod Alije Budnje hoteli Ilidza tokom sezone sve sobe izdate a proknjizi se trecina, gost za doručak ako dobije kuhano jaje ne pojede ga to isto se opet prodaje i tako X stvari, radnika na crno radi tok cijele godine po nekoliko, a sezonski da ne pričamo i desetine itd itd......
Hotele drze u glavnom stranacki poltroni i dousnici.
SDA smrdi.
Narode, zapamti ovu i prošlu godinu na sljedećim izborima! Šta su uradili: - podigli cijenu plina i struje - omogućili malverzacije sa peletom - omogućili malverzacije sa malinama - ostavili Sarajevo bez vode - pustili narod da se i dalje guši u zagađenom zraku - uništili nam zdravstvo
- UVELI NAM AKCIZE - PLANIRAJU UVESTI DODATNE NAMETE NA STRUJU - PLANIRAJU UVESTI VEĆI POREZ! - LEGALIZIRAJU KRIMINAL KOJI ČINE! - Naplaćuju porez retroaktivno iako nemaju zakonske osnove Je li nam treba išta više da im kažemo NE? Dokle ćemo ih više trpiti?
Hrvatska koliko god uzela narodu ostace duzna i prokleta kao slovenci.