{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ceresit na Sajmu građevine Grames 2012 u Banjoj Luci

S
Sarajevo-x.com
13.3.2012. u 14:50
0
0
Ceresit na Sajmu građevine Grames 2012 u Banjoj Luci
0
Ceresit na Sajmu građevine Grames 2012 u Banjoj Luci
Ceresit, neizostavni dio svake kvalitetne gradnje, predstavit će se na 16. Međunarodnom sajmu građevinarstva Grames 2012, koji će se održati od 14. do 19. marta na Banjalučkom velesajmu. Ceresit je jedan od vodećih brendova kompanije Henkel, koji od ove godine intenzivira svoje aktivnosti na tržištu BiH.
Keramičari, fasaderi, projektanti, arhitekte i svi oni koji sami uređuju svoj životni prostor su jako dobro upoznati s kvalitetom proizvoda Ceresit, te će ih vijest da te proizvode mogu kupiti i u Bosni i Hercegovini sigurno obradovati.

Ceresit nudi pažljivo usklađen asortiman proizvoda, sistema i usluga za građevinare i keramičare. Treba istaći da Ceresit nudi najinovativniju tehnologiju sa fokusom na ljepila i fug mase za polaganje keramičkih pločica, sisteme za hidroizolaciju, sisteme za termoizolaciju, ljepila široke potrošnje, pur pjene, silikone i podopolaganje.

Kako biste bolje upoznali kompletnu paletu Ceresit proizvoda, posjetite naš štand na Međunarodnom sajmu građevinarstva Grames 2012, koji će se održati od 14. do 19. marta na Banjalučkom velesajmu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: