Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
What fuels you passion?? 450 KM plate, svaki kvartal uplaćen staž i osiguranje
Smješno...Osnivaci hostela gastroblogova fudbalskih akademija:):):)Osim Medjnjanin Niko nikad nije cuo za te ljude .nebitni totalno.klasicno pranje para
@tuzlak478 OMLADINA USTALA I DIGLA NA NOGE OVAKO NEŠTO? I VI KRITIKUJETE? ZAŠTO? LIČNO POZNAJEM LJUDE IZ TOG TIMA, RADE KAO LUDI ZBOG NECEG STO VVOLE I ZBOG NECEG U STA VJERUJU A TO JE DA U BIH IMA NADE I DA SE NE MORA NAPUSTITI ZEMLJA DA BI USPJELI. A VI STOKO BOSANSKA, NASTAVITE PLLJUVATI SVOJU OMLADINU A ONI CE NASTAVITI RAZVALJIVATI I PRAVITI VELIKE STVARI..
A šta si ti uradio u svom životu?
od ovoga mi imamo samo emocije haha