{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Centrotrans uvodi besplatni internet u svoje autobuse

20.3.2014. u 14:00
886
73
Centrotrans uvodi besplatni internet u svoje autobuse
886
Centrotrans uvodi besplatni internet u svoje autobuse
Foto: Arhiv/Klix.ba
Kompanija Centrotrans Eurolines je u prethodnom periodu vršila anketiranje korisnika usluga na gradskim linijama u Kantonu Sarajevo s ciljem istraživanja zadovoljstva putnika prijevozničkim uslugama Centrotransa.
Preko 5.000 putnika dalo je svoje mišljenje u anketiranju koje je trajalo 15 dana, a na osnovu urađene ankete i prijedloga putnika odlučeno je da se uvedu dodatne usluge, od ponedjeljka 24. marta 2014. godine, koje će unaprijediti kvalitet prijevoza i pružiti korisnicima usluga pogodnosti koje do sada nisu imali, a za koje su smatrali da su potrebne u gradskom prijevozu.

Centrotrans Eurolines tako uvodi povratnu kartu na relaciji Vijećnica – Dobrinja – Vijećnica čija cijena će iznositi tri KM i vrijedit će na naznačeni datum. Na ovaj način pružit će putnicima koji svakodnevno saobraćaju na ovoj liniji dodatne finansijske pogodnosti.

Nova usluga je i uvođenje besplatnog interneta na gradskim linijama, prvenstveno na linijama Vijećnica – Dobrinja i Sutjeska – Vogošća, nakon čega će se ova usluga proširiti i na ostale linije u prigradsko-gradskom saobraćaju. Uvođenje WiFi usluge u autobusima je novina i ovim je Centrotrans Eurolines prva prijevoznička kompanija koja besplatno nudi ovu uslugu u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: