Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja im linije Nedžarići-Briješće hahahahaha, A ne rade nedjeljom, ne, moraju odmarat... A radnim danom 16 polazaka, znači ići će rijeđe od sata... Smiješno... A subotom svaka dva sata, ko će to čekat, niko nije lud.
A sto bi cekao kretenu kad imas raspored voznje???
A sta ti je taj raspored voznje, je l' se to jede ?
Dajte ljudi hoce li iko uvesti liniju Hrasnica- Carsija, ako treba nek poskupi kupon, al red bi bio da ima tako neki bus.
Zna onaj guzica, tj alkoholicar bubica da GRAS-u za koji dan stize iz turske 15 modernih autobusa, i da ce ,, pokrpiti,, ove linije koje bas nisu bile redovne, pa sto prije hoce da uvali svoju rodbinu tj. lopove iz centrotransa na ove linije, tj. da nastavi sa kriminalnim radnjama ,kojima se i dosad bavio.Ali da mu porucim i njemu i centri , da se to sve pomno biljezi i da ce vrlo brzo doci vrijeme za naplatu tj. zavrsice tamo gdje i trebaju zavsavati takvi ,, olosi,, a to je u ,,PRDEKANI,, TJ. U ZATVORU. AKOBOGDA . INSALLAH.
Sta je sa linijom Bistrik Vratnik?
slusam neko nekakve budalescina izvaljuje kako treba sve biti drzavno. moj odgovor je jasan - subhan alla! privatno je privatno, drzavne ne bi trebale biti ni bolnice, ama bas nista. privatno = konkurencija. platis i dobijes ono sto ti treba. usluga za uslugu, tj. novac. i tako svak svakom. ako ne valjas neces ni profitirat. samo najjaci i najbolji najvise zaradjuju (iako nije sva svrha zivota kol'ko ko zaradjuje) ali je ovo fer. a kad imas drzavnu firmu to je za lezi-hlyebovice. NULA konkurencija, oni mogu radit sta hoce i kako hoce. samo privatno, mani tih komunistickih fazona gdje drzavne firme imaju apsolutan monopol i konkurencija je ravna nuli! pa kom obojci kom opanci
hajde probaj budi manje glup nego li jesi pa se potrudi da mi objasnis koji ti to superiorni drustveni princip zastupas i zasto je on dobar. ako to ne uradis, smatracu te samo jednim od mnogobrojnih beskorisnih e-provokatora.
skite paneglu limze ne ticu jetvo tarekom peglu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
treba sve linije dati centrotransu samo tramvaje ostavit grasu, a u buducnosti i to privatizirati. tako se radi svugdje u svjetu ovako kako je u nas nemoze. nemoze da me neki sandaklija papak vozi a u ziuvotu nije ceste vidio, a vozila sva smrde unistena, i onda se usude da traze od nas gradzana da im platimo kartu????
ti veze zive nemas ili nisi nigdje isao. svugdje u svijetu je gradski prevoz drzavni, jer to tako mora biti , jer je to drzavni interes, bas kao i vodovod, hitna, kjkp rad , el. distribucija, itd, jer to tako mora iz mnogo razloga.A ti mozes ,, hajvanu,, prvatizovati samo ako imas nesto svoje. GRAS je drzavna firma tj. gradjana ovog grada, i ne moze ga niko privatizovati.zao mi je ,, hajvanu,, ali to je istina, tvoji iz centrotransa, ce platiti svu odstetu GRAS-u, vidjeces uskoro, HAJVANU.
E fakat si glup,cuj usudi se da ti naplati kartu pa sta mislis od cega GRAS zaradjuje maloumni stvore :)) e hvala Bogu pa nisi Sandzaklija,odrekao bi se Sandzaka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako skupim 100 lajkova ovodi se linija vogosca.stup :) hahaah
VRLO KRATKO. DA LI JE IKO VIDIO IJEDAN ZAPALJEN AUTOBUS CENTROTRANSA U RATU, JA NISAM VIDIO NI JEDAN. DA LI JE TO BAS SLUCAJNOST.MISLIM DA NIJE.TOLIKO.
jesam ja
jesam ja
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jos jedan razlog zasto gradski prevoz MORA biti drzavni tj. GRAS, pa bas zato da i praznikom i nedeljom , mora raditi, bez obzira da li ima stotinu putnika ili samo jedan.Dok vidimo kod ovih ,, OLOSA,, iz centrotransa je samo profit u pitanju, a gradjani , na koje se oni stalno pozivaju, ko sljivi.E ne moze tako.I JA I MNOGI KOJE POZNAJEM SMO GRADJANI I DJECA OVOG GRADA I NE ZELIMO CENTROTRANS , MI HOCEMO I ZELIMO ,, GRAS,, KOJI JE I U RATU OSTAO I BIO SA NAMA. PRVE GRANATE SU PALE NA GRAS. PREZIVIO JE TE NAPADE , GRANATE , SNAJPERE, E PREZIVICE AKOBOGDA I OVE LOPOVE I POBJEGULJE IZ CENTROTRANSA. ZIVIO NAS GRAS. AKOBOGDA . INSALLAH.
Pa naravno da će gulit narod, neće ti priznat kupon.... I kad vide da imau 2-3 putnika po krugu, odustaće, isto ko i Sokoloviće, budu 2-3 putnika svaki krug samo kod njih.
vama izgleda koncept konkurencije i osnovni ekonomski pojmovi nisu jasni :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje za Bjelašnicu i igman da ste uveli sa Dobrinje,u Briješće možeš i pješke !!
Jos jedan kriminal od strane lopova iz centrotransa.Zna se kako se dodijeljuju linije i kome se dodijeljuju.Ovo je jos jedna ,,AGRESORSKO KRIMINALNA ,, radnja lopova iz centrotransa prama DRZAVI I DRZAVNOM VLASNISTVU.. nadam se da ce sto prije u ovu zemlju doci neko ko ce provoditi ZAKON, NADAM SE NAJDALJE U OKTOBRU , i da ce da ce ovi lopovi iz centre. odgovarati krivicno za sav kriminal koji su uradili i jos uvijek rade.Krivicne prijave protiv centrotransa vec odavno postaje i od radnika GRAS-A a i od DRUGIH. DOCICE TE I VI LOPOVI IZ CENTR NA RED ZA SAV KRIMINAL , SAMO POLAKO. NICIJA NIJE DO ZORE.
Jos jedna kriminalna radnja u reziji lopova iz centrotransa i njihovih kriminalaca iz kantona.Zna se kako se zakonski dodjaljuju linije i kome se mogu dodijeliti, a ove , bas kao i one ostale , koje su ,, OKUPIRALI,, ,, AGRESORI,, lopovi iz centrotransa i koriste ih nelegalno, nezakonito, i ako misle da nece odgovarati za ove kriminalne radnje , onda se grdno varaju.Doci ce zakon i u ovu zemlju, a nadam se AKOBOGDA U OKTOBRU, i morat ce te ,, polagati,, racune za ovaj kriminal prema drzavi, jer sve ove linije koje je centrotrans ,, OKUPIRAO,, su GRAS-ove, tj. DRZAVNE, I SAMO NJIMA TREBAJU I MORAJU PRIPADATI, a onda je to atak na drzavu i drzavno vlasnistvo, za sta ,, MORAJU,, odgovarati ,, LOPOVI IZ CENTROTRANSA,, Jos jedan razlog da gradski prevoz mora biti drzavni tj GRAS, je i taj , sto nema kod GRAS-a praznik , nedelja, mora se voziti i kada ima samo dvoje ili troje putnika, ili jedno, a kod ovih ,, DJUBRADI,, iz centre je samo profit u pitanju.NECEMO OLOS IZ CENTRE. ZA GRAS.
džaba ti to govoriš. ovdje je narodu bitno da im je guzici toplo, ali da li je to pošteno ili ne, to njih ne dira. dakle daj mu hljeba i igara i možeš da ga kradeš do besvijesti.
Ma znas ,, vlado,, u sustini ja ne govorim o raji , jer znam , raja ko raja, ali ja govorim o zakonu , koji mora doci kad tad i mort ce se primjenjivati, a onda ce mnoge zaboliti glava, nadam se vec u oktobru.uU drugom slucaju ne vrijedi ni zivjeti u ovakvoj sredini.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
sto ne uvedu linije vogosca-stup.to niko ne spominje a tamo je nuzno potrebno.
Raniji prijevoznik na ovoj relaciji već duže vrijeme nije saobraćao zbog čega je dolazilo do negativnih reakcija stanovnika ovog područja. Inspekcija drumskog saobraćaja Kantona Sarajevo uputila je nadležnom Ministarstvu nekoliko zahtjeva za brisanje sa registracije ove linije prijevoznika koji je nije održavao", saopćili su iz Centrotransa. pa zemljo otvori se, kako to u centrtransu znaju da je inspekcija uputila nadležnom ministarstvu nekoliko zahtjeva zaa brisanje, osim ako oni nisu sami inicirali takve zahtjeve. osim toga valjda odluku o linijama donose organi kantona sarajevo, a ne neka privatna firma. političari svjesno uništavaju gradska poduzeća kako bi privatnici mogli kupiti zaradu, a oni će zauzvrat biti pogurnuti sa kojih deset hiljada maraka. to što će budžet biti sve prazniji i što će brdo radnika biti na birou to njih nije briga.