13 radnika ispraćeno u penziju
0
Centrotrans Eurolines obilježava 64 godine postojanja
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao ja.da i č.e.m.e.r.a. Tezga pored autobusa,jeftine pločice ko u javnom WC-u. A da ne pričam da je redakcija ovakvom lijepom događaju ubacila sliku p.e.d.o.f.i.l.o.vog balkona.
Vamo čestitaš,sa željom da prežive konkurenciju. Hahhaha,pa nek i oni uvedu nešto moderno,pa će preživjeti. Ali ruku na srce,Centrotransova propast se nadzire 5 godina unazad,na staklenim je nogama.A prevoznika sa udobnijom,bržom i jeftinijom uslugom ima svaki dan više. A o ragama koje voza Centrotrans Istočno Sarajevo nećemo pričati. Otiđite i uvjerite se.
Da ne pričam da nema mogućnosti online kupovine ili bukiranja karata. Svejedno, čestitke za potez kupovine bus - stanice u Istočnom Sarajevu! Čestitke i za jubilej. Daj bože da prežive konkurenciju stranih prevoznika koji o sebi i putovanjima sve nude online uključujući i kupovinu karata. Jad i bijeda od kreatora Prvog bh. portala bh.bus: http://novinar.me/index.php/pozitivne-vijesti/item/289-prvi-bh-portal-o-autobusima
Mogli bi popraviti RED VOŽNJE i dodati opciju na engleskom jeziku. Propašće veoma brzo ako to ne urade. Turisti po više mjeseci unaprijed pripremaju putovanje, pa traže info o cijenama i sve što se odnosi na prevoz i putovanje. Da barem sve to dodaju na sveukupni web. sajt o bus-putovanjima koji postoji, pa opciju na engleskom jeziku.
umisljenijih vozaca od centrotrnsovih nema.
Tako vam se časte u Centrotransu radnici i obilježava rođendan firme. U mehaničarskoj radionici pored autobusa. Mogli su i u njega,bilo bi pristojnije.
Lopovi koji ne trpe konkurenciju nasli proslavljat godine lopovluka !
Sviju mi, uz autobus sjede Jesu li kad fudbaleri pod rasljama na travi sjedili? Jadna majko, vozaca i pameti...
Neka Safudin Čengić kao milioner objasni ispred \"društveno odgovorne kompanije\" zašto ima trećerazredno ruglo od autobuske stanice i kad misli uslugu na istoj dići na veći nivo?
ova zadnja slika je jaka hahhaha jel i ovaj obilježava nešto hahahah
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=49&t=92385
ljudi gras ce voziti do 1 maja. autobuski i minibuski saobracaj se gasi!
they turk \'er jerbs.
-Dosta za danas ..idem na rafting da kockam , -LOTO ,sam uplatio,igram samo da se nadam ,lijepo je zivjeti u nadu.!
SVE NAJBOLJE :)