Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo poskupljuj, guli stoku dok mozes!!!
Svaka cast, ima narod para svaki dan kolaps u saobracaju.. Iphone ne mozes naci koliko su trazeni samo deri
Slazem se, ocigledno nam je svima dobro cim se narod ne zali na sva ova poskupljenja… ali bitno je da se protestvuje za kojekakve politicare i njihove stolice, bravo moji Bosanci i Hercegovci
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa mamu vam odakle ba vise da se sve ovo placa. Izginu narod uhljupi, ko im je dozvolio da dignu cijene. Trojka ???!?!??
Sve je receno u oktobru. Samo deri stoku!
Ja čuo gas džaba dijele na zapadu, pa idite na zapad kome se ne sviđa. btw a možete i na istok kako hoš
Nemojte placat, hajde svi da bojkotujemo placanje i vidjecete sta ce desit, treba se organizovat Svi slozno
Grijmo se besplatno na pokliče Slava Ukrajini! I na cvokotanje.
Pa na osnovu cega? Citavu godinu se placa da bi se koristilo zimi. Totalno neisplativo. Treba ga ukinut i grijat se na struju, doslo bi jeftinije.
Dabogda nas sve pobili jer vako vise nemoze
Nije problem što će podići cijenu. Problem je što je neće spustiti nikad, sve i da počnu džabe da dobijaju gas. Čim nešto poskupi, svi brže-bolje dižu cijene da kompenzuju, ali kad pojeftini onda svi manji od makovog zrna.
BRAVO ,OVO TI JE VLADA KS ...OPALI PO NARODU POSLIJE IZBORA SRAM VAS BILO...A NEMA PARA ZA POMOC ZBOG POSKUPLJENJA NEGO DAJ JOS OD NARODA..Fuj
E sad me interesuje hocel zbog plina i pausalni dio za odrzavanje 40% isto bit povecan. Ne bi me iznenadilo.
Slijedeca je struja, koja bi trebala biti besplatna, samo za neophodne troskove placati. Ali ne, zinula guza, sto bi je nama davali (a nase nam prodaju) kada mogu izvoziti za 10 puta vecu cijenu.
Što Trojkaši ne kompeziraju iz tuđega ovo povračanje cijene. Gdje potrošiš 1 milijardu i 300 miliona buđeta
Pa naravno da ce poskupiti grijanje. Vlada FBiH poskupila plin za 33%, domacinstva placaju bez pogovora, pelet otisao 70%, drva, ugalj....i samo se ova haustorcad zale na poskupljenje grijanja. Placaj nego sta, i ja placam skuplji plin.
Kako samo često pomislim na vašu mamu
Prosli izbori, idu poskupljenja.
SRAM VAS BILO! A I SRAM NAS BILO! Mi smo stoka koja sjedi i gleda kako nam se zivoti pretvaraju iz dana u dan u nocnu moru i DALJE SJEDIMO.
Dok krezavi mutanti glasaju,da im bude ovakvo stanje u drzavici,nek idu cijene na 100%./Bolje stoki i ne treba.