Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto se gadno sprema u 2020 godini,spremajte se ljudi, kupujte hranu i pravite zalihe,dolaze teska vremena.
Zamislite koliko je čovječanstvo opljačkano u zadnjih 100 godina, kada je unca zlata otkupljivana za 20 dolara. A tih 20 dolara je imalo istu vrijednost kao ovih danasnjih 1200.
"...cuvajte se ublehe...novac na kojem ne postoje kamate na stednju,vrijedniji je od zlata.Svakodnevno u narucenim clancima u novinama pozivaju stedise da trose,kao ne isplati se stediti jer nema kamata,a ima inflacije,pa ti novac obezvredjuje,Svoje novce su sakrili i sad zele da obican svijet svojom lovom pokrene riskantne privrede.Kad kupite zlato cija vrijed."raste",onda ce mu odjednom oboriti cijenu,uzeti vam i zlato i novac..."
Krajem 2020 će doći recesija. Početak će biti kada se Britanija izvuče brexitom. Dukate je svijet prije uvijek imao kao sigurnost ako propadne valuta
Meni se cini da ide neka opasna kriza ...
cuo sam da Bakir na olx prodaje svoje zlatne kasike
Sacemo im mi prodati Vares...sazno Bake Amerovu procjenu,pa odma angazovali eksploataciju u Varesu,a pozatvarali ostale rudnike..
Kupujte brašno,zlato nemereš jest,
U Evropi vec se daju krediti sa nefativnom kamatnom stopom, uskoro novac u bankama nece ništa vrijediti, kao ni nekretnine. Samo zlato će vrijediti. Pitanje gdje ga kupiti?
@RundoCC Cim ti i ja citamo o tome na klixu, racunaj da je kasno.
@RundoCC Na Poljinama.
Ja sam ZLATAN.
koliko bi nas doslo jeno 6000 dolara po uncu...
jel ovo neka reklama za zlatare ?
roba se kupuje kad je jeftina,a ne kad je na vrhuncu
Jdla mk ybrifjcJwbs xlvjaina xval isv as
Drzava treba da kupuje zlato iz varesa to je najbolja opcija, firma dobije pare za to zlato od drzave, drzava na osnovu tog zlata nastampa dodatni novac. Bit para I ekonomije a drzava ce Imat pokrice u zlatu