Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagano da lakše ne more ! Dogodine će Rusija ostati bez deviznih rezervi koje se tope brže nek sante na sjevernom polu. A nakon toga zna se ! KOOPERATIVNOST :)) Jedini će van Rusije biti luzer Dodik ! Koji je i ovako luzer.
@Separatista RAstu ko i Srpska i Dodik. Ovo su podaci Wall Stree Journala, ako laže on lažem i ja.
@oleeoleeolo Čim cijene nafte počnu rast i uduplaju se javi se. Dobio sam pouzdane informacije da će se to desiti čim na xxxurcu naraste nokat. Jer i američki naftaši čekaju ko ozebo sunce taj moment :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nisu sankcije zbog krize u ukrajini nego je kriza u Ukrajini izazvana da bi sankcije bile uvedene. I da se spreci biznis izmedju nemacke i rusije. Kao i Euroazijska unija od Vladivostoka do Portugala. To bi bila smrtna presuda za amere.
Mmmmm, to već može da padne na moje neosjetljive uši !
Šta bi ono, Rusija je gotova? Hahahahahaha neće vas Srbi ostaviti na cjedilu.
hmmm... tvrdi CB Rusije, a MMF ne vjeruje... a vijest spominje samo RT i par agencija domene .rs... ne znam kako SRNA propusti ovu vijest...