Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ficic@ :nije zbog odišnjeg-pitao sam i rekli su da je tako stalno. Da je i zbog godišnjeg moraju to objaviti na svojoj stranici i istaknuti na vratima. Pa, Bože moj oni su TELEKOMUNIKACIJSKI centar, a ne osvježavaju internet stranicu.
Zato sam fino presao na eronet, a fiksni uzeo mtelov. BHTelecom je skupina nesposobnjakovica zaposlenih rodjacko-stranackim linijama... Zlatna konkurencija...BHTelecom - skupina nesposobnjakovica.
cuj sada je u funkciji ... nije nikad ni bio u funkciji kako treba.
Uzeli godisnje odmore, zato nije radilo...
A tek persone na šelterima.... to je priča za sebe. Užas koji nesposobni i neljubazni ljudi rade tamo. I još nešto: na bhtelecom.ba piše da rade svaki dan osim nedjelje od 08-20h. Došao ja u subotu oko 17h i poljubio vrata. A i na vratima piše radno vrijeme od08-20 svaki dan osim nedjelje. UŽAAAS!
aj isfrustrirani idi.ote suti i ne pricaj na tel. pa ce ti biti manji racun
Ma , imat ce oni problema i finansijske prirode ukoliko ne smanje cijene pausala i minute razgovora.Morbidno je pravdanje cijena u okruzenju kada je stanje u drzavi ovakvo.Telefon jest potreba ali zasto dozvoliti da nas na ovako bestidan nacin pljackaju.