Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forum je dobra ideja i nadam se da će biti više njih, da neće ostati samo na ovome.
Svi vi koji ovo smatrate necim negativnim, fino izvolite otidjite obratite se ljudima. Pogotovo ako imate valjan argument koji nije cista muka, strah sta ce se desiti sa vasim uhljebljenjima :)
Ovo je definitivno najgora Vlada Kantona Sarajevo na celu sa anemicnim, nesposobnim, prevrtljivim ali i lazljivim Premijerom Vlade Kantona PausalFortom od samog osnivanja te institucije i nivoa vlasti, jer nisu nisa uradili u korist gradjana i drustva u cjelini osim zaposlili kumove, clanove njihovih stranaka i zakrpili rupe oko pruge na Energoinvestu i rupu u zidu u koritu Miljacke. Oni uopce ne brinu o nasem zdravstvu i teskim pacijentima niti o bezbjednosti.Lazovi!
Uvreda i bol koju je Konakovic, PausalForto, Niksic i Kojovic pripremili i organizovali za sve preživjele žrtve genocida od Srebrenice, Prijedora, Ključa, Vlasenice, Višegrada, Zvornika, Foče, pa sve do Sarajeva, a koju su osjetili gledajući film 11. jula na TVSA koji negira sve golgote koje su prolazili - nema cijenu. Narod je to shvatio i ocjenio kao veliku izdaju i prodavanje krvi nasih Šehida, nevino ubijenih, spaljenih, zaklanih, silovanih i svirepo protjeranih gradjana Bosnjaka.
Ovdje vidim svakoga, osim običnih građana.
šta ima Rimska Republika
treba pozdraviti transparentnost - po prvi put građani imaju mogućnost da vladi u oči kažu što misle i to je nesumnjivo veliki iskorak. bila sam tamo i za nerealizirane stvari su navodili neka suvisla obrazloženja, i uglavnom za sve što nije urađeno se ponavlja ista floskula to je tako ima 30 godina ... što u jednu ruku ima istine ali to često bude iskorišteno za pravdanje vlastitih neuspjeha i nesposobnosti. u svakom slučaju smatram ovo velikim iskorakom
jao vidi ovih SDA ulizica Semira Efendica i Abdulaha Skake
Zakleti sam SDA-ovac ali podržavam šestorku u KS i dabogda odradili cijeli mandat pa možda i mandat poslije toga!
Koja je razlika izmedju Sebije Izetbegovic koja studira 15 godina Medicinski fakultet i Dine Konakovica koji "nauci/kupi" DiF za 3 ?! Realno ne postoji ljudska i intelektualna gromada ispred bioo koje stranke !
Kvare nam sliku kantona taj ološ semir efendić i skakavac što kaki,njih dvojica zalutali,tjerajte te jadove odatle
Je li ovaj šarlatan Marjanović zaposlio ženu
Eksperimentišu stranci na nama
Sta ima, progresivni...
Jedan od prioriteta bi vam trebao da bude kanalizacija ,vodovod , izmjena tramvajskih sina, cistoca grada .
Hahahahahh. Ovo je jadnije i od onoga sto Vucic u Srbiji radi. Nadam se da ovaj narod nije toliko naivan i da sebi vise nece dozvoliti ove ublehase.