Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mi imamo virtuelni aerodrom u Trebinju vec 30 godina :) :)...sad su objavili i konkurs za 10 virtuelnih asistenata, na svom virtuelnom site-u
@HerrcegBosnaPonosna cuo sam da ce uskoro i Frankfurtski aerodrom prestici po broju letova :) :) ja mislim da svaki narod treba imati svoj aerodrom..to je kljuc uspjeha :) :) :) :)
pa kod nas još uvijek ne možeš naći ni kantu za smeće kad ti treba...Kad pogledaš airport u Sarajevu, Tuzli, Banja luci, Mostaru...Jasno ti je da živimo u šupku ! jednostavno živimo u anusu planete zemlje...I TU NEMA MJESTA BUDUĆNOSTI (samo gooovna)
@Racio6th ... zracis optimizmom :)
Ja radim na plantazi pamuka berem ga po cijeli dan pamucne gace sto ih nosis ti od pamuka su sto sam brao ja, jaaaaaaa aaaaa
Jarane da li su se ikad ostvarile ove utopijske mastarije...sve dok je u prosjeku par stotina letova dnevno sa svakog normalnog aerodroma, bit ce i guzvi
Evo ga, sad se svi nafurali na ove sci-fi skice nekog projekta. Ja bih da podsjetim da su se Bošnjaci ovoga prvi dosjetili, a Srbi i ostatak svijeta je ovo prepisao.
Poslije GRAS-ovog kombija koji je zapucao u kucu na Hridu ovaj tekst mi baš daje nadu za bolje sutra. Mislim uz dužno poštovanje prema radnicima GRAS-a.
dok mi ovo sotignemo, u svijetu će se teleportirati već uveliko :D:D beam me up Mehmede :D:D
aerodrom?
Kod nas 2224, i to mozda...
kako u ove crteže uvijek ubace chemtrailse kao sasvim prirordnu pojavu na nebu....
evo ga isti ko u Bileći
@BosnaIsparava, tesko ih je razlikovati :)