Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bravo majstore, kad si tako pametan zasto niste prije ovog zakona povecali izvoz iz BiH. Kako to da zemlje koje nas okruzuju imaju ovakve zakone ali kad BiH ima zakon o zastiti domacih proizvodaca onda to nije dobro. Da ste do sada radili svoj posao kako treba i odgovarali na mjere susjednih zemalja istima nebi samo nasa privreda trpila. Odjednom se fol zalazete za prava gradana, malo sutra. Dali ste se kostatovali sa sve tri precednika vanjskotrgovinske komore ili je Izjava na Vasu volju obavljena.
Jako interesantno kako se Hrvatski i Srpski politicari/ministri zestoko bune protiv ovog zakona \"jer ide na stetu BiH\". Nisu nas nikada ovoliko cuvali i pazili.....
ma daj sjasite vise sa tog zakona! neka traje pa cemo vidjeti koliko je stetan!!!!!!?????? stetan je samo za uvozne lobije. ps. jos se lovric hvali da vanjskotrgovinska komora nije ucestvovala u zakonu, pa u cemu ucestvuje i sta radi?????!!!!!!!! kako su dopustili ovoliki vanjskotrgovinski deficit?????!!!!!!!
JOs jedna pljacka BH naroda. Divno. Onda se cude zasto se narod ponasa tako kako se vec ponasa...Majku im svima od reda!!!! I kako zasto ici iz BiH??? A zasto ne*?????????