|

Čaroliju dobrih promjena prenose poruke na Jana bočicama

Čaroliju dobrih promjena prenose poruke na Jana bočicama
0
S
Sponzorirani članak
1.12.2014. u 12:29
0
komentara
0

dijeljenja
Čaroliju dobrih promjena prenose poruke na Jana bočicama
Ove zime se i Jana "Voda s porukom“ oblači u zimsko ruho. Novim, zimskim etiketama nastavlja s inspirativnim porukama koje donose čaroliju dobrih promjena.
Kampanja Jana "Voda s porukom“ predstavljena je tržištu kako bi kroz seriju motivacijskih i inspirativnih poruka na poleđini boca, svima poručili kako i mi sami trebamo biti izvor inspiracije, pokrenuti se, te poticati na dobre osjećaje i pozitivne promjene. Nakon univerzalnih poruka, u junu 2014. predstavljena je edicija s citatima iz djela Paula Coelha. S dolaskom zime Jana nastavlja s porukama, koje prenose osjećaj čarolije dobrih promjena za koje je potrebno otvoriti srce kako bismo u današnjem, neizvjesnom i izazovnom vremenu pružili utjehu, inspiraciju i najavili dobre promjene.

Kampanja Jana "Voda s porukom“ ima i svoj humanitarni aspekt. Iako traje nepunih godinu dana svojim je djelovanjem vratila osmijeh na lica mnogih kojima je pomogla. Želeći inspirirati djelima, a ne samo riječima, Jana “Voda s porukom” u sklopu svog humanitarnog djelovanja pomogla je velikom broju udruga u cijeloj regiji. S novom edicijom etiketa, nastavlja se i humanitarno djelovanje, te će se putem web stranice www.vodasporukom.com i dalje sakupljati humane kapljice koje Jana pretvara u donacije.

Posjetom www.vodasporukom.com donirate kapljicu, jer svaka kapljica je korak bliže realizaciji dobrog djela, a dobro se dobrim vraća!
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.