{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Jana pomogla djeci s poteškoćama u govoru

9.12.2014. u 11:33
0
7
Jana pomogla djeci s poteškoćama u govoru
0
Dva nova aparata, prijeko potrebna u rehabilitaciji čak 2000 članova Udruženja građana oštećenog sluha i govora USK iz Bihaća, stigli su zahvaljujući humanoj kampanji Jana – Voda s porukom koja se odvija preko stranice www.vodasporukom.com.
U okviru Udruženja od 1999. godine djeluje igraonica "Ja imam pravo da se igram", čija je glavna zadaća rehabilitacija djece sa smetnjama kod sluha i govora, što je ujedno primarni cilj ovog udruženja, koje trenutno broji oko 2.000 članova.

"Jana – Voda s porukom nam je omogućila da uz već postojeći uređaj Behringer  za rehabilitaciju, artikulaciju svih govornih poremećaja djece, omladine i odraslih, koju naše udruženje već 15 godina besplatno pruža našim korisnicima u Kabinetu za rehabilitaciju, poboljšamo kvalitet rada s Vibrafon logopedskim aparatom za artikulacijske poremećaje, koji ubrzava i postiže izvanredne rezultate za kratko vrijeme, te LOGO plus aparatom za govornu nefluentnost - koji su neophodni za individualni tretman. Nabavkom ovih aparata sad pokrivamo inicijalni dio rehabilitacije", kazala je Bilka Žerić, voditeljica Kabineta za slušno-govornu rehabilitaciju.

Nakon Bihaća, val dobre energije, pozitivnih osjećaja i dobrih djela koje Jana – Voda s porukom nosi sa sobom – seli se na Pale u Udruženje "Sunce".


Ovoj aktivnosti možete se pridružiti i vi posjetom web stranici www.vodasporukom.com. Svaki vaš klik na stranici znači humanu kap u stvarnom životu koju će Jana pretvoriti u vrijednu donaciju.

Budite i vi sudionik dobrih djela i kliknite na www.vodasporukom.com.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: