U TehnoMagu
55

Candy slavi 8. rođendan na bh. tržištu: Iskoristite 15 posto popusta na kućanske uređaje

Akcija Candy uređaja
Akcija Candy uređaja
Uđite u svijet inovativnih kućanskih uređaja uz prepoznatljivi talijanski brand Candy, koji već osam godina oduševljava tržište Bosne i Hercegovine. Do 31. jula uz promotivnu akciju #JaBiHCandy, nagrađuju vašu vjernost s nevjerovatnih 15 posto popusta na kompletan asortiman.

Kao član globalno priznate Haier Grupe, Candy je postao sinonim za vrhunsku kvalitetu, funkcionalnost i dizajn, zadovoljavajući potrebe i želje svih kupaca širom zemlje. Haier Group je vodeća svjetska kompanija u sektoru kućanskih uređaja s bogatim nasljeđem inovacija i tehnološkog napretka.

Candy, kao član ove moćne grupe, nosi na sebi teret izvrsnosti i predstavlja kombinaciju talijanskog stila i kreativnosti, uz napredne tehnologije koje garantuju beskompromisnu izvedbu.

Na bh. tržištu, Candy je postao priznat i cijenjen brend poznat po širokom rasponu kućanskih uređaja, uključujući veš mašine, frižidere i zamrzivače, pećnice, ploče za kuhanje, nape, štednjake, mikrovalne i mašine za suđe. Od modernog dizajna do inovativnih karakteristika, Candy uređaji omogućuju korisnicima da uživaju u najboljem iskustvu kućanstva bez obzira na njihove potrebe i stil života.

Zablistajte u čistoj odjeći svaki dan uz Candy veš mašine

S visokom učinkovitošću pranja, naprednim programima i intuitivnim interfejsom, Candy uređaji pružaju vrhunsku kvalitetu i brigu za vašu odjeću. Zahvaljujući aplikaciji Simply-Fi, možete upravljati veš mašinom putem pametnog telefona i pratiti napredak ciklusa pranja, dok uz različite programe pranja prilagođene različitim vrstama tkanina, Candy veš mašine pružaju optimalnu njegu za vašu odjeću.

Uštedite vrijeme i ubrzajte svoje rutine pranja veša uz Candy RapidÓ svaki dan

Uz užurbanost modernog stila života, vrijeme predstavlja dragocjenu stavku u našim životima. Upravo zato nove Candy RapidÓ veš mašine donose pametna rješenja: brze i efikasne programe za svakodnevno pranje, uz uštedu vremena i bolji kvalitet života - posvetite se aktivnostima koje su vam zaista bitne.

Candy RapidÓ veš mašine donose brzinu i učinkovitost u vašu svakodnevicu. Zahvaljujući tehnologiji RapidÓ, ove mašine omogućavaju vam da operete manje količine veša u rekordnom vremenu. Uz mogućnost brzog pranja, možete uživati u svježoj odjeći za samo nekoliko minuta. Candy RapidÓ veš mašine nude i druge korisne karakteristike poput velikog kapaciteta za pranje, različitih programa pranja prilagođenih različitim vrstama tkanina te tehnologije Smart-Fi koja vam omogućuje upravljanje mašinom putem pametnog telefona. Ove veš mašine su također energetski učinkovite, što smanjuje potrošnju energije i pridonosi očuvanju okoliša.

Uz Candy RapidÓ veš mašine, vaša odjeća će biti besprijekorno čista i spremna za nošenje u najkraćem mogućem roku. Upoznajte Candy RapidÓ veš mašine i uštedite 15 posto popusta do 31. jula.

Održite svoje namirnice svježima i organiziranima uz Candy Fresco frižidere

S elegantnim dizajnom, pametnim karakteristikama i energetski učinkovitim performansama, Candy frižideri pružaju praktičnost, stil i svježinu na potpuno novi nivo zahvaljujući tehnologiji Fresco Zone. Ova tehnologija omogućava da temperatura u odjeljku za skladištenje voća i povrća ostane niža od ostatka frižidera, čime se produžava svježina namirnica. Uz inovativne tehnologije kao što su Active Oxygen, koja smanjuje mirise i produžava svježinu hrane, te Total No Frost, koja sprječava stvaranje leda, Candy frižideri osiguravaju optimalne uslove čuvanja hrane.

Uz eleganciju dizajna i napredne karakteristike, Candy Fresco frižideri su idealni za sve koji cijene svježinu i organizaciju u svom domu. Upoznajte Candy Fresco frižidere i uštedite 15 posto popusta do 31. jula.

Otkrijte Candy uređaje za kuhanje i pečenje

Kuhajte kao pravi master šef uz Candy ugradbene pećnice. Candy široka paleta pećnica nudi različite veličine, funkcije i dizajne kako bi odgovarali vašim potrebama i stilu kuhanja. S tehnologijom Smart-Fi, možete daljinski upravljati pećnicom putem pametnog telefona i pratiti napredak pripreme jela. Candy pećnice nude precizno pečenje, brzo zagrijavanje i jednostavno čišćenje, što vam omogućuje da postignete savršene rezultate pri kuhanju.

Brzo i jednostavno pripremite ukusne obroke uz Candy ploče za kuhanje. Candy ponuda uključuje indukcijske, plinske i staklokeramičke ploče s naprednim funkcijama kao što su brzo zagrijavanje, automatsko isključivanje i sigurnosni sustavi. Candy ploče za kuhanje pružaju ravnomjerno rasprostranjenje topline i preciznu kontrolu temperature, što olakšava pripremu ukusnih jela. Upoznajte Candy uređaje za kuhanje i pečenje i uštedite 15 posto popusta do 31. jula.

Da li biste voljeli da nakon napornog dana uživate u zasluženoj večeri i slobodnom vremenu bez brige o prljavom posuđu u sudoperi?

Mašina za pranje suđa Candy biće vaš najbolji saveznik u kuhinji. Brze, vrlo praktične, sigurne i nadasve prostrane: Mašine za pranje suđa sa raznim programima pranja savršeno su prilagođene velikim i malim kuhinjama.

Uštedite vrijeme i energiju prilikom pranja posuđa uz Candy mašine za suđe s inverter motorom. Ovi napredni uređaji koriste tehnologiju inverter motora koja pruža tiho, učinkovito i dugotrajno pranje posuđa. Inverter motor omogućuje preciznu kontrolu brzine vrtnje prskalica, prilagođavajući se različitim vrstama posuđa i stepenima prljavštine. To rezultira optimalnim rezultatima pranja uz minimalnu potrošnju energije i vode. Upoznajte Candy mašine za suđe i uštedite 15 posto popusta do 31. jula.

Iskoristite najnoviju tehnologiju i sofisticirani dizajn kako biste unijeli eleganciju i efikasnost u svoj životni prostor. Od svestranih veš mašina do praktičnih frižidera, inovativnih pećnica i pametnih ploča za kuhanje, Candy je brend na kojeg možete računati za najbolje iskustvo u kuhanju i održavanju svog doma i to sa pet godina garancije i 15 posto popusta na kompletan asortiman do navedenog datuma.

Ne propustite priliku i potražite Candy uređaje u TehnoMagu, eksluzivnom distributeru i uvozniku Candy uređaja za BiH, kao i kod ovlaštenih partnera: BG-Elektronik Bjeljina, Bijela tehnika Hadžići, eKupi.ba, Elektron Group Derventa, Media Market Prijedor, Tehnomanija Zvornik, AT Kerametal Ljubuški, Tehno centar Tomislavgrad, Mega Centar Sanski Most, Mega Markt Mostar, Mališić MP Čitluk, KB Mostar, Violeta Tomislavgrad, Elektro servis Mile Petković Bijeljina, Ocommerce Goražde, 3D BOX Banja Luka, Sancta Domenica Sarajevo.

#JaBiHCandy - jer Candy zna kako!