{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Busovača: Predsjednik FBiH razgovarao sa poduzetnicima o problemima u poslovanju

F
6.3.2015. u 18:29
150
111
Busovača: Predsjednik FBiH razgovarao sa poduzetnicima o problemima u poslovanju
150
Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio je tvrtku EZ d.o.o. Busovača, sa čijim je predstavnicima razgovarao o njihovim budućim projektima, ali i o uvjetima u kojima posluju bh. poduzetnici i problemima s kojima se suočavaju.
Čavara je nakon sastanka, u izjavi za Fenu, rekao da je poduzeće EZ d.o.o. Busovača, koje proizvodi sredstava za održavanje higijene, kozmetičke preparate te plastičnu ambalažu, postiglo izvanredne rezultate te je iz malog obiteljskog poduzeća preraslo u tvrtku koja zapošljava 87 radnika i radi po svim standardima Europske unije (EU).

"Ovo poduzeće uspijeva ispuniti sve obveze prema državi te uspješno poslovati, unatoč svim problemima koje nosi kriza i sustav koji trenutno imamo u Federaciji", kazao je Čavara.

Naglasio je da je za razvoj ekonomije izuzetno bitna nedavno usvojena izjava o opredijeljenosti BiH za reforme na putu ka EU, koja kao prioritet postavlja razvoj ekonomsko-socijalnog ambijenta, umjesto pojedinih teških političkih pitanja.

"Na ovaj način možemo dobiti potporu EU i vjerujem kako se oko ovih pitanja možemo ujediniti i stvoriti bolji prostor za poduzeća koja imaju viziju, cilj i projekte", kazao je Čavara.

Čavara je pozvao sve gospodarstvenike u Federaciji da mu dostave primjedbe i informacije o svemu onome što im otežava poslovanje, a što, kako je rekao, nema zdravu logiku niti je u interesu Federacije BiH.

Direktor poduzeća EZ d.o.o. Busovača Mahir Mujić kazao je Feni da je predsjednik Federacije pokazao interes za probleme poduzetnika te da je na sastanku razgovarano o tome na koje načine im može biti olakšano poslovanje.

Mujić je naglasio da njegovo poduzeće ima u planu brojne razvojne projekte s ciljem unaprjeđenja proizvodnje, ali je naglasio da država mora stvoriti bolji ambijent i podržati gospodarstvenike.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: