MBA Centar
233

"Bujrum pita", novi brend na tržištu BiH

Klix.ba
MBA Centar je još jednom ponudio tržištu inovativni proizvod. Radi se o zamrznutom gotovom proizvodu, Bujrum piti, koji se na trpezi može naći za samo tri do pet minuta koliko je potrebno da "pređe put" od škrinje do stola.

Lansiranjem novog brenda Bujrum, MBA Centar želi da svojim kupcima u današnjem brzom i stresnom načinu života olakša svakodnevnicu i učini tradicionalne proizvode bosanske kuhinje dostupnim u svakom trenu.

Vrlo brzo će se na policama velikih marketa naći i Bujrum sirova pita kao i Bujrum kolači. Danas je počela promocija Bujrum pite u najvećim Bingovim prodajnim mjestima u Sarajevu, a uskoro i širom Bosne i Hercegovine. U ponudi su Bujrum burek, Bujrum sirnica, Bujrum zeljanica i Bujrum krompiruša.

Osim u Bosni i Hercegovini, Bujrum burek se nalazi na policama i u Švicarskoj, a uskoro i na tržištu Amerike, Hrvatske i Slovenije.

"Bujrum, posjetite MBA Centar štandove danas i sutra u Bingovim marketima u Vogošći, Barama, Stupu, Otoci i u Kolodvorskoj. Bujrum ... dok još ima", poručuju iz MBA.