Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste samo nepismeni, samo ste nabrojali zemlje koje ne koriste euro, na sta je spalo novinarstvo, svedska ne koristi euro jer nezeli a ne zato jer ne ispunjava uslove, i zasad uopste ne planiraju preci na euro, ceska je takodje ispunila uslove za uvodjenje eura ali je preko 70% stanovnika protiv uvodjrnja,narocito nakon EU krize.
Nisu spremni ni za Kirin kup, a ne Euro!
svedska ne ispunjava uslove za euro ali eto klix izdvoji bugarsku da ne isupunjava uslove hahah
Švedska glasala protiv ulaska prije 10 godina
nije važno brate, komentarisem sta su napisali-"NIJEDNA od SEDAM država KOJE SU IZRAZILE ŽELJU za članstvo u eurozonu, uključujući Bugarsku, NE ISPUNJAVA neophodne uslove, navodi se u izvještaju Evropske centralne banke (ECB).Osim Bugarske, KANDIDATI za članstvo u eurozonu su Češka, Hrvatska, Mađarska, Poljska, Rumunija i ŠVEDSKA, prenijeli su bugarski mediji."@Zmijuga Lakapo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
cuj svedska ne ispunjava uslove
...čini se da su braća bugari veće lopovčine i bitange i od samih ex-yu plemena i, zbog sirtakija, vazda mi dragih grka, koji po četeres godina primaju penziju za preminule.
"...a ka'će ne znamo" Joksimeeeee, pljunem ti tati u brk.
..zna li neko ovdje, ko je bio tuta bugarin 😂😂😂😂😂