Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ce napraviti pruge preko vode?????
Kako ce kroz Vranduk?
To ce biti cool projekat, a najinteresantnija ruta bi bila kroz BiH, CRO i SRB gdje bi voz morao sa 320km/h usporiti na 80km/h jer imamo mnogo \"kvalitetne\" vozove i pruge. DA ne pricam o usporavanja radi pjesaka koji setaju i asikuju prugom u Buca potoku i...
ovi misevi sto ismijavaju bosnjacki jezik nek prvo vide ko je napisao clanak (citaj srna). druga stvar je, ime jezika je bosanski, ne bosnjacki.
Kako ste jadni samo da mozete da se vidite.
Istanbul - Beograd - Pariz kao nekada Orient Expressom (Orijent Ekspresom?). Hajd\' ti sad napiši članak da valja. Na jednom komentarišu o sramotnoj kroatizaciji a na drugom ismijavaju pisanje na srpskom. SRNA / FENA / HINA copy-paste, kome ne valja nek\' ne čita. Zašto se uporno vraćate na ovaj portal? :) Imamo mi hrpu omanjih portala na kojima se baš trude da udovolje posjetiteljima pa čak im i čitaju poneke tekstove no Sa-X (LOL, sucks) je i dalje najposjećeniji. @IZMET... - O čemu ti? Prva gramatika izašla 1890. Evo link, traži greške: http://personal.inet.fi/cool/blt/gramatika.htm
grejt artikl bat ken ju eksplejn ver da fak iz Saut Čajna?
ovaj vlak ce doci prije nego koridor WC...
ne postoji bosanski ni bosnjacki jezik samo hrvatski i srpski neki bosnjaci-muslimani pricaju hrvatski a neki srpski
Lahko se Vama zezati sa nama jadnim Boshnjama pa jezik nam je jos maloljetan sta vi oćekujete da moramo znati bas sve, ha?
prenose tekstove iz srbijanskih medija..
“Saut Čajna morning post” + “Vuhan i Guangžou” = WTF? Ima li iko na ovom portalu da radi poslove lektora?
jel ovo bosnjacki: Saut Čajna morning post