Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj Zenico selo moje golemo pa još \"na\" Draganu navečer.
Sto je najgore ta dvojica ce sutra biti neko i nesto, mislim vec jesu i to je dokaz da je Jasmin Imamovic sa svoji 35 mozda i vise godina jos uvijek predsjednik asocijacije mladih sda O_o dok ne dobije neku vecu funkciju, nece dati nekom mladjem to mjesto! FUJJJ smra.dovi jedni!!
Jadni mi sa njima. Ni stida ni sram to nema, postali su kao margarin \"U sve se mješa\"... U lice se ljudima smiju., ma fuujj vam!!!!
go.vn.a ljigava SDA-ovska, ne zna se koje gori ovaj Jasmin ili onaj Eminem -Jasmin Duvnjak ... povrača mi se kad ih vidim i njihove ljigave osmjehe, smiju se NARODU u lice prodaju mu.d.a pod bubrege .... FUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!
Jasmine Imamovic-u jos se nisi utrpao u moj pa.kash na svakom sajmu ti si neki kl.inac!