Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma laže SDA banda,preko 35 000 radnika je u Pederaciji ostalo od pocetka korone bez posla.POSLA NEMA NI ZA LJEKA,PONUDA NIKAKVA,SVAKI DAN RADNICI OSTAJU BEZ POSLA.OVA STOKA KO NOVALIĆ LAŽE
Ovo je zemlja bez buducnosti.
Neki dan je zaposleno 1000 sa biroa da čiste wc-je s diplomama. Narod predviđa da će se wceji političara i seljaka na glavnim državnim pozicijama 'pametno' samočistiti tako da će ist tad dobiti otkaze a isti političari 1.5 budućih biliona od EU iskoristiti za izgradnju stranačkih wcejeva od suhog zlata. Uz to stranački vrh političarski neće više sr.ti(zakleli se) tako da će dosta uštediti na ljudima sa biroa koji više neće morati turati ruke u stranačke rupe h ha haha.
Sta je 1500 na 100 000 Bakirovih zaposlenih .1.5% sitnica
Pa i je Vlada KS,uhljebi svoju rodbinu,primise 600 vojnika,300 policajaca i mozda na na 1000 debila sa lista
Kazu da snimaju za novu g nesto kao koncert
Nije se broj zaposlenih smanjio nego smo popušili 1500 otkaza.
Sta kaze Frljooki ??
Udjes na faktor pise povecanje zaposlenosti....kakvi manipulatori
Svagdje u svjetu pišu da se broj nezaposlonih smanjio ili povećao. Ali kod Kliksa pišu da se broj zaposlenih smanjio. Baš siromaštvo govora.
Nezapsleni predstavljaju jedan problem za standard i razvoj jednog društva, pa se o njima piše.
SDA očajne kućanice zlatom plaćaju dobre masažere.
Slobodni pad
Razgovaraju 2 pacova: "da li si primo vaxxinu?" ----- "nisam lud, tek je u fazi testiranja na ljudima"
Što ne uplati ZD Kanton tri mjeseca evo na birou rada.Nemaju para čekaju MMF kredit
Kojem linku?